ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

 

“Είμαι μόνη μου...” δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή η κυρία Αγγελική Νικολούλη, εξαιρετικά πετυχημένη στην από τηλεοράσεως αναζήτηση χαμένων, εξαφανισθέντων ατόμων. Είμαι μόνη σημαίνει ότι Δεν τα 'χω με κάποιον, όπως λέγανε παληά, σήμερα το λένε Δεν έχω σύντροφο.

Και γιατί μας το λέει η κυρία δημοσιογράφος ότι είναι μόνη κι όχι ζευγαρωμένη, καπαρωμένη. Βεβαίως μας το λέει, διότι το δήλωσε δημοσίως, δεν το εκμυστηρεύθηκε σε κάποια κολλητή της.

Η προσωπική ζωή του καθενός ανήκει στον εαυτό του, πρόσθεσε η κυρία Νικολούλη. Ακαταλαβίστικο κι αυτό. Το αν έχει σύντροφο, γκόμενο, ερωμένο, όπως το πεις, δεν αφορά προσωπική ζωή;

Το ένα πιο κουφό από το άλλο. Μιλάω γενικά, μιλάω για τα φαινόμενα της εποχής μας. Να βλέπεις ένα πασίγνωστο πρόσωπο να λέει Είμαι μόνος, να βγάζει φωτό, selfie, και να τη μοιράζεται με τους φίλους του. Είναι δυνατόν να έχει κάποιος φίλους χιλιάδες στον αριθμό;

Τέλος πάντων, από την αποκάλυψη ότι είναι μόνη της συγκεκριμένης κυρίας Νικολούλη, περισσότερο μου έκανε εντύπωση η ατάκα της “Πολλοί απορούν που είμαι μόνη...”. Τρομερά πράγματα.

Τι σημαίνει “Πολλοί απορούν που δεν έχω κάποιον δίπλα μου...”; Εγώ το μεταφράζω ότι όλοι που απορούν την θεωρούν γκομενάρα, μανούλι, γεροντομανούλι έστω, και πώς είναι δυνατόν δεν τα κατάφερε μέχρι σήμερα κάποιος κλάσεως αρσενικός να της κλέψει την καρδιά.

Διαβάστε ακόμα:

Τζάμπα ρεκλάμα το πουταναριό