ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΤΙ 30, ΤΙ 60...

 

“Δεν προλαβαίνω να ερωτευθώ!....”. Το είπε η κυρία Μιμή Ντενίση. Δεν είπε “Καλέ, τι έρωτες μου λέτε, εμένα με πήραν τα χρόνια...” και πολλοί θα συμφωνούσαν μαζύ της, θα την κατανοούσαν, αφού το κορίτσι έχει ήδη συμπληρώσει τις έξι πρώτες δεκαετίες της ζωής της.

Όταν ένας άνθρωπος, όπως η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, λέει “Δεν προλαβαίνω να ερωτευθώ!” σημαίνει ότι είναι φουλ ερωτευμένη. Και τρισευτυχισμένη. Με τη δουλειά της, βέβαια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πληρέστερη ευτυχία να δίνεσαι στη δουλειά σου, στο επάγγελμά σου, όταν βέβαια αυτό σε γεμίζει.

Το “Δεν προλαβαίνω να ερωτευθώ!” της κυρίας Ντενίση αποκαλύπτει μια αλήθεια ζωής. Ότι, κύριε μαλάκα, είναι μια δουλειά, δηλαδή θέλει το χρόνο της, τη σκέψη σου, αν αποφασίσεις να κάνεις σχέση ερωτική. Πώς να βρει χρόνο κάποιος, πότε να προλάβει να ερωτευθεί όταν γεμίζει ολοκληρωτικά την ύπαρξή του, το θέατρο, όπως την κυρία Ντενίση.

Βεβαίως μια γυναίκα 60 χρονών έχει δικαίωμα στον έρωτα. Είναι ικανή να εμπνεύσει τον έρωτα, όχι μονάχα συντροφικά, πνευματικά, πλατωνικά που λέμε, αλλά και σωματικά. Όσο το τζάκι είναι αναμένο και μια εξηντάρα μετράει όπως μια τριαντάρα αν έχει τη ψυχή και τη μαστοριά να ικανοποιεί στο σεξ έναν άνδρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι ξευτυλίζουν ποιους