ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΝΤΕΜΗ ΣΕ «ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ»

Πηγή: Intime
 

Αποκάλυψη, λέει. Βρήκαν μπλεγμένη την ΑΕΚ σε λογαριασμούς με τους όποιος γινότανε ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Άμα είσαι άσχετος, αστοιχείωτος και το παίζεις δημοσιογράφος και δημοσιογραφία και ενημέρωση, τότε ναι, θα εντυπωσιαστείς. Και θα μιλάς για αποκάλυψη.

Μιλάμε για γνωστά πράγματα. Ανακοινωμένα και δημοσιευμένα. Άλλο ότι είναι ξεχασμένα. Κακώς. Τέλος πάντων, από το διαχειριστικό έλεγχο που έγινε το 2010 στην ΑΕΚ και, άλλωστε, «σηκώθηκε» ολόκληρος στο site της ΠΑΕ, θα βρεις αυτά τα οποία εντόπισε έρευνα στη Αργεντινή.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, ούτε καν αναφέρεται το όνομα του στις ...νέες αποκαλύψεις, η επί διοίκησης Ντέμη Νικολαϊδη ΑΕΚ πλήρωνε όχι κατ’ ευθείαν τις ομάδες σε μεταγραφές παικτών αλλά σε μανατζαραίους και σε κάτι απίθανες εταιρείες. Μιλάμε για μεταγραφές του 2007, του ελεύθερου από την Βυγιαρεάλ Ροδόλφο Αρουαμπαρένα και τον δανεισμό του ελεύθερου Ισμαέλ Μπλανκο.

Φοβερά πράγματα. Κοντά στα έξι κατοστάρικα ντολαρς για ένα χρόνο δανεικό τον Μπλάνκο κι ευτυχώς που «βγήκε» το παλληκάρι, με τα γκολ που έκανε.

Κονόμησε ο Ντέμης Νικολαϊδης με τον τρόπο που κινούνταν, που απροστάτευτος πλήρωνε για λογαριασμό της ΑΕΚ κάποιους αρουραίους. Δεν μπορείς να το πεις.

Και πως βγήκαν στον αέρα αυτά στην Αργεντινή; Μέσω ανταλλακτηρίου της Εθνικής Τράπεζας της Αργεντινής είχαν μετακινηθεί παράνομα 20.000 επιταγές στις ΗΠΑ. Σ’ αυτό το κατά σύστημα νταραβέρι με το οποίο έβγαινε το χρήμα εκτός Αργεντινής βρέθηκαν 100.000 της ΑΕΚ για Αρουαμπαρένα και 123.000 για Μπλάνκο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει η πρόταση στον Τζιλμπέρτο Σύλβα