Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Χρίστηκε ιππότης ο τεράστιος ηθοποιός Ντάνιελ Νταιη Λιουϊς. Όπως κι άλλοι βρετανοί ηθοποιοί έτσι και ο Ιρλανδός έχει πια τον τιμητικό τίτλο του Sir. Η τελετή θυμίζει μεσαίωνα. Πλάνο ιστορικής ταινίας εποχής. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Ένα τσογλάνι, ένας τίποτας, ο πρίγκηψ Ουϊλιαμ, ο σύζυγος της Δουκίσσης του Καίμπριτζ, της άλλοτε κοινής θνητής Kate Middleton, έβαλε το ξίφος της βασιλικής οικογένειας στον ώμο του ηθοποιού που έχει πάρει τρία Όσκαρ. Δεν είναι φοβερό;

Ο Ουϊλιαμ με στρατιωτική στολή και γαλόνια, λες κι έχει κατανικήσει 17 πολεμικούς ελέφαντες στα δάση της Ινδίας, έχρισε ιππότη έναν μεγάλο καλλιτέχνη. Ο μόνος που δεν παίρνει σοβαρά την τελετή, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, είναι ο Ντε Λιουϊς. Ένα ειρωνικό χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στα μάτια και στα χείλη του.

Αφού, όμως, δέχθηκε τη διάκριση, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ο Ιρλανδός. Θα γονατίσει ενώπιον του Ουϊλιαμ. Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψαν πρώτα το μαξιλαράκι και μετά το καρεκλάκι. Για να γίνεται περισσότερο …αξιοπρεπής η υπόκλιση, το σκύψιμο του σώματος του τιμώμενου, ο όποιος ακουμπάει το πόδι του στο βελούδινο καρεκλάκι.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί μεγαλώνουν τα βυζιά στις αφίσες