ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ

 

Τηλεόραση δεν παρακολουθώ. Βλέπω ότι στο διαδίκτυο πολυασχολούνται με την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό είναι πολύ θετικό γι' αυτήν, άσχετα αν την επικρίνουν, αν αναφέρονται στα μικρά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Η ίδια, όπως έχει δηλώσει θεωρεί ότι ακόμα είναι ενωρίς, για να πιάνει μεγαλύτερα νούμερα. Μετά τα 30, ίσως τα 40 να καταφέρει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν αποκλείεται να την βοηθήσει ένα άλλο κανάλι, αν βέβαια κάνει μεταγραφή, αν την πιστέψει όπως ο Κοντομηνάς και ένας άλλος καναλάρχης.

Εγώ θα κρίνω το κορμί της, αυτό που βλέπω, αυτό που μπανίζω από τις φωτογραφίες. Ονειρικό. Να ρίχνεις επάνω στη γυμνή σάρκα της δροσερά τριαντάφυλλα και από δίπλα της με μια κιθάρα να αναστενάζεις, να δείχνεις τον πόθο σου, πριν την ακουμπήσεις... Να βλέπεις τα μάγουλά της από ντροπή να κοκκινίζουν μέχρι τα αυτιά της, κι όταν την πλησιάσεις η αναπνοή της να έχει αναπτύξει το τέμπο ατμομηχανής στην κατηφόρα. Φαντασιώσεις, θα πεις. Γιατί,όχι. Δεν περνάει απαρατήρητη μια νεράιδα που η φιγούρα της βολτάρει τόσο συχνά στο πλανήτη gr.

Φοβερό κορμί η κοπέλλα, τορνευτό κορμί, με καμπύλες αισθησιακές στο στήθος. Ειδικά το στήθος της κυρίας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν χορταίνεις να το βλέπεις. Μακάρι να ανέβουν τα νούμερα της στην τηλεθέαση. Να αρέσει το κορίτσι και ως παρουσιάστρια, όχι μόνο σα θηλυκό λαχταριστό.

Διαβάστε ακόμα:

Η επανάσταση της γκομενάρας Δήμητρας Ματσούκα