Ο ΛΑΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!

 

«Δεν με ήθελε για γαμπρό του ο Γιάννης Λάτσης, γιατί ήταν ο ίδιος ερωτευμένος με την κόρη του, την Μαριάννα!». Η κουβέντα ανήκει στον μακαρίτη Νίκο Κούρκουλο, που γεννήθηκε σα σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, πριν 81 χρόνια και πέθανε στα 73 του.

Γνωστός και πολυσυζητημένος ο έρωτας του ηθοποιού με την κόρη του βαρύμαγκα πολυτρισεκατομμυριούχου «μπάρμπα – Γιάννη», όπως ήξεραν στην πιάτσα τον Έλληνα με τα περισσότερα λεφτά στο εξωτερικό. Χωρισμένη η Μαριάννα από τον πατέρα του γιού της Πάρη, τον παληό πολίστα του Παναθηναϊκού και ρεκορντμαν δήμαρχο Γλυφάδας, Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Ο Κούρκουλος, παληός αθλητής κι αυτός του Παναθηναϊκού, ήταν παντρεμένος όταν γνωρίστηκε με την κόρη Λάτσαινα.

Για τη «φροϋδική διαπίστωση» πατέρας – κόρης, τουλάχιστον από πλευράς Γιάννη προς την Μαριάννα είχε κάνει λόγο το 1994, σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει ο Νίκος Κούρκουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου και το mega, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

«Πως θέλετε να ανεχτεί άλλον άνδρα δίπλα της ο πατέρας της Μαριάννας όταν αυτός είναι μαζύ της ερωτευμένος;» είχε πει ο Κούρκουλος που είχε θυμώσει με τις φήμες ότι ο «πεθερός» του έκανε δώρο ένα κότερο, ένα θέατρο, ένα ποσό με πολλά μηδενικά.

«Αν ήταν να γίνω ζιγκολό θα το έκανα τότε που ήμουν τεκνό, τότε που μετρούσα, τότε που οι γυναίκες έπεφταν ανάσκελα για μένα» είχε προσθέσει ο Κούρκουλος, που δικαιολόγησε την αδυναμία του πατέρα προς την κόρη. «Κι εγώ αν έβλεπα κάποιον να την φλερτάρει θα τον έσκιζα!».

Ένα τελευταίο από εκείνη τη συνέντευξη. «Ήμουν κάποτε ερωτευμένος με την αξέχαστη Τζένη Καρέζη, πριν από το γάμο της με τον Κώστα Καζάκο». Δεν ανέφερε ο μακαρίτης αν είχε δεσμό με την μακαρίτισσα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπήρξε Μπραντ Πητ στην Ελλάδα