ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ «ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ»

 

Πες μου εσύ πρώτα, πριν σου γράψω τη δική μου γνώμη. Κάτι που αφορά τον Αλαφούζο ή, τον Μαρινάκη και τον Μελισσανίδη, άσχετο ποιον το γράφουν την ίδια ημέρα οι εφημερίδες, κάποιες εφημερίδες, με τον ίδιον τίτλο! Πως γίνεται αυτό, ρε.

Έτσι το θέλει το αφεντικό. Τι θα πει πώς γίνεται αυτό. Το παραμύθι είναι ότι στον Παναθηναϊκό θα μπει «ζεστό χρήμα» και ότι ο Αλαφούζος είναι σε επαφή με «γερά πορτοφόλια», δηλαδή υποψήφιους επενδυτές της ΠΑΕ.

Είπαμε. Ό,τι θέλεις περνάει στα μήντια. Και όπως θέλεις παρουσιάζεται. Είσαι λάθος, όμως, να πεις ότι οι φυλλάδες κάνουν τα κέφια των προέδρων. Πουλάνε παραμύθι στον κοσμάκη. Να εντυπωσιαστεί ο αφελής, να τσιμπήσει, να αγοράσει τη φυλλάδα. Είναι κι αυτό. Ότι η φυλλάδα παρουσιάζει ρεπορτάζ με ψαχνό.

Ποιο ζεστό χρήμα στον Παναθηναϊκό; Το ομολογιακό δάνειο, λέει. Θα κονομήσουν φράγκα όσοι συμμετάσχουν στο δάνειο που θα βγάλει την Παρασκευή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Ομολογιακό δάνειο ύψους 5.250.000 ευρώ με εμπράγματες εξασφαλίσεις και κάλυψη του ποσού από ιδιωτικά κεφάλαια. Μας βλέπουνε.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είμαστε γάβροι διαμαρτύρονται οι ΑΕΚτζήδες