ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΝΤΟΥ” Η ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑ

 

Το μάθατε το νέο. Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγινε γιαγιά. Η κόρη της η Καρολίνα, από τον πρώτο της γάμο, γέννησε ένα κοριτσάκι. Όλη η οικογένεια Αγγελόπουλου, ο σύζυγος Θεόδωρος, και οι δύο γιοι τους, πετάχτηκαν στο Λονδίνο, όπου εκεί ζει μόνιμα η Καρολίνα με το σύζυγό της.

Το άλλο το νέο που δεν το ξέρετε. Η Γιάννα “ζει” πολύ Ελλάδα. Παρακολουθεί την κόλαση στο λεγόμενο πολιτικό σκηνικό και συνεχώς συμμαζεύει τις σκέψεις της και τις επιδιώξεις της. Έχει καταλήξει σε “τραπική” σιωπή. Είναι τόσο μπουρδελέ η κατάσταση στην Ελλάδα που θα ήταν ολότελα ηλίθιο να κάνει την παραμικρή “παρέμβαση”.

Τραπική σιωπή. Από το μοναστήρι των τραπιστών. Είναι το μοναστήρι όπου οι καλόγεροι δεν μιλάνε για χρόνια. Άλλος π.χ. έχει να ανοίξει το στόμα του 12 χρόνια, άλλος πεντέμισυ χρόνια.

Ό, τι και να κάνει απ' αυτά που έχει στο μυαλό της η Γιάννα, αν τα επιχειρήσει σήμερα θα πέσουν στο κενό. Και η ίδια θα υποστεί προσωπική φθορά. Έτσι εκτιμά, όπως μου το μετέφερε στενός συνεργάτης της.

Σήμερα η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Ούτε ο πρωθυπουργός ελέγχει το κόμμα του και την κυβέρνηση, ούτε ο Τσίπρας τις εξελίξεις. Γι' αυτό η πάντα φιλόδοξη Γιάννα έχει επιλέξει προς το παρόν την απραξία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα νταντεύει την εγγονή της.

Διαβάστε ακόμα:

Κάνουνε το μαύρο άσπρο με τον Τσίπρα