ΡΩΜΑΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ

 

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ένα πλουσιόπαιδο να κάνει animal party και να δημοσιοποιεί τις ακρότητες τύπου ρωμαϊκού οργίου σε στιγμές που η Ελλάδα γαμιέται. Δυστυχώς αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα. Η χώρα μας είναι πρώτο τραπέζι πίστα στο γήπεδο της παγκόσμιας ξευτύλας.

Είμαστε χρεοκοπημένοι, δεν ξέρουμε τι μέρα ξημερώνει αύριο, οι παίκτες της πολιτικής, οι κομματάρχες παίζουν βρώμικα, χειροπέδες για τους ενόχους δεν υπάρχουν. Και ο γιος της οικογένειας Λάτση, που έχει την μεγαλύτερη περιουσία στο εξωτερικό από οποιονδήποτε άλλον Έλληνα, σύμφωνα με το Forbes, έκανε ένα απίθανο πάρτυ για τα 32 κεράκια του, που μας μεταφέρει αιώνες πίσω. Ή, αιώνες μπροστά.

Δεν λέω τίποτα δικό μου. Περιορίζομαι σε δυο-τρεις επιλεκτικά λεπτομέρειες από το πάρτυ του κυρίου Πάρι Κασιδόκωστα. Σερβιτόροι, λέει, ντυμένοι σκλάβοι, 30 γυμνές χορεύτριες “ντυμένες” μονάχα με μάσκες στο πρόσωπο, μια καλεσμένη ήταν καλυμένη μόνο με.. φέτες sushi.

Πώς κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από το πάρτυ, όταν όλοι οι καλεσμένοι, εκλεκτοί ένας, ένας, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, ήταν υποχρεωμένοι να αφήσουν τα κινητά τους στην είσοδο.

Διαβάστε ακόμα:

Το ζόρι Κοντομηνά για την Σπυροπούλου