ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

 

Κάνε παιδιά να βρεις μπελά. Έτσι είναι. Η ζυγαριά δεν λέει ψέματα. Παιδί ίσον προβλήματα. Περισσότερες οι λύπες, οι απογοητεύσεις, λιγώτερες οι χαρές, οι υπερηφάνειες για τον γονέα. Είπαμε. Μιλάει η ζυγαριά. Τι έπαθε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης;

Δεν ξεπετάξαμε, όμως, την ακαδημαϊκή κουβέντα για τον καϋμό των γονιών, που έχουν παιδιά. Κατ' αρχήν, κανείς δεν κάνει παιδιά για να στεναχωριέται. Ούτε και για να ικανοποιηθεί, από την άλλη. Παίζουν κάποιες άγνωστες δυνάμεις που ο άνθρωπος και ζευγαρώνει και γεννοβολάει. Μέχρι εδώ.

Επί του θέματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η κόρη του τραγουδιστή διέκοψε τη σχέση της με τον φίλο της. Το κορίτσι ενοχλούνταν από τον πρώην της, ο οποίος ήθελε να συνεχίσουν το νταραβέρι τους.

Κάποια στιγμή πληροφορήθηκε ο μπαμπάς, ο Σφακιανάκης ότι ο γκόμενος ενοχλούσε την κοπέλλα. Και ανέλαβε να καθαρίσει την κατάσταση. Ο γκόμενος, όμως, “τα είπε” ένα χεράκι στον τραγουδιστή, ο οποίος επόμενο να τα πάρει στο κρανίο. Και έγινε ο σχετικός τσαμπουκάς ανάμεσα στους δύο άρρενες.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβει το «φαινόμενο Σπυροπούλου»