ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ

 

Μετά τον Ισαάκ Διαμαντίδη και τον Ανειδίκευτο Συνεργάτη νέο πρόσωπο στο site μας είναι και ο Πλούταρχος Χαρίσης. Δοκιμασμένο πράμα. Μαθητής του γκουρού Γιώργου Παρασκευά, σήμερα μετά από 20 χρόνια, μετά από τόσα χιλιόμετρα που έχει τραβήξει στο στοίχημα είναι δάσκαλος στο αντικείμενο. Με την ίδια φιλοσοφία. Με την ίδια στοιχηματική αντίληψη.

Παίζουμε για να κερδίσουμε. Και επειδή παίζουμε στοίχημα και είμαστε παίκτες συστηματικοί αυτής της συχνότητας, αυτής της κλίμακας, γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιος είναι ο ορίζοντας των κερδών μας.

Ο Πλούταρχος Χαρίσης με τη μία άνοιξε τα χαρτιά του αρχίζοντας τη συνεργασία του με τη σελίδα του αποδυτηριάκια. Άσχετα αν το κείμενό του, το κάθε κείμενό του ρουφιέται και από τον χρήστη που δεν είναι τζογαδόρος. Παίζουμε τα λεφτά μας. Αυτό είναι το στοίχημα. Χόμπυ, εθισμός, μια ξεφεύγα από την καθημερινότητά μας, όμως παίζουμε με το χέρι στην τσέπη.

Γι' αυτό ο Πλούταρχος έκανε ήδη τον απολογισμό του! Κύριοι, στις πρώτες τρεις εβδομάδες που γνωριστήκαμε, σας έδωσα αυτά τα παιχνίδια. Σας πρότεινα τούτες τις επιλογές. Συγκεκριμένα πράματα. Μετρημένα στο πόντο. Και ο άνθρωπος ήταν μέσα. Είχε αυτές τις αστοχίες, εκείνες τις επιτυχίες. Βγήκε μήνα Ιανουάριο στον συν και πιο πολύ από τα δεδομένα ποσοστά κέρδους.

Να πούμε μπράβο του Πλούταρχου; Όχι, βέβαια. Διπλό μπράβο του αξίζει διότι πέραν τις προτάσεις του σε βοηθάει και στη δική σου, στην προσωπική πρόβλεψη, που πιθανόν να είναι διαφορετική εκείνου. Πώς; Με την ανάλυσή του έτσι ευκολοχώνευτη που την απλώνει ο Χαρίσης, απελευθερώνει, οδηγεί και τη δική σου στοιχηματζήδικη σκέψη.

Μπείτε στον κόσμο του Πλούταρχου Χαρίση