ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ

 

Υπάρχουν κάποιοι τύποι που κυκλοφορούν μ' ένα και μοναδικό ατού. Να μιλάνε για κάποιον άλλον συγκεκριμένα, όχι για τον εαυτό τους. Οι ίδιοι δεν υπάρχουν, δεν αξίζουν έναν παρά. Τι θέλω να πω;

Γίνεται ένα αφιέρωμα π.χ. για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ποιον να καλέσουμε; Τον γνωστό τάδε. Γνωστό κολλητό της Αλίκης. Όποτε, λοιπόν, για τον άλφα, βήτα λόγο ανασύρει κάποιος την “εθνική” ηθοποιό, τρώμε στη μάπα τον έτσι. Αν σταματήσει να παίζει η ανάμνηση της Βουγιουκλάκη, ψάξε βρες τον κύριο κολλητό.

Η κυρία Δήμητρα Λιάνη σήμερα δεν πουλάει. Κάποτε, σαν ερωμένη πρώτα και μετά σα σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν πρόσωπο μείζονος προβολής. Την γυναίκα συνήθως την συνόδευαν κακίες, κιτρινισμοί, ρεπορτάζ που την δυσφυμούσαν. Πέθανε ο Ανδρέας, η ίδια έκανε δυο-τρεις ερωτικές σχέσεις και κάποια στιγμή τελείωσε σαν πρόσωπο υψηλής δημοσιότητας. Πέρασε στα αζήτητα.

Την θυμηθήκανε οι Καρντάσιανς, η tv εκπομπή και το κορίτσι έθαψε τον Γιώργο Παπανδρέου. Ποιος ασχολείται μαζύ της, άρα μίλησε για τον Ανδρέα και εκείνη είπε ότι ο μεγάλος πρωθυπουργός πολιτικά τον είχε στη ξευτύλα τον γιο του. Ό, τι προτάσεις έκανε σαν υπουργός ο Γιώργος, ο φάδερ της πέταγε στο καλάθι των αχρήστων.

Άχρηστος ο γιος, αποτυχημένος ο πατέρας. Έτσι πάει. Γιατί να μη φταίει ο πατέρας αν ο γιος του είναι της πλάκας. Κι αφού ήταν της πλάκας ο Γιωργάκης, γιατί τον κράταγε υπουργό για χρόνια;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ανδρέας το πρώτο social media