ΔΕΚΑΤΟΣ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

πηγή: Fosphotos
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ο Τσίπρας είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην Ελλάδα μετά το στραγγιστό γιαούρτι που έχει ξετρελάνει τους Αμερικανούς, λέει η Κέιτ, ένα από τα βασικά στελέχη του μπλόκ hottestheadsofstate.wordpress.com.

Το μπλοκ αυτό ασχολείται με την ανάλαφρη πλευρά των ηγετών και κάθε χρόνο ανακηρύσσει τους ελκυστικότερους παγκοσμίως. Ο Έλληνας πρωθυπουργός γοήτευσε τους χειριστές του μπλόκ που τον αξιολόγησαν ως τον δέκατο πιο σέξι ηγέτη του πλανήτη.

Όπως εξηγεί η Κέιτ ,στο δίλημμα "ευρώ ή Τσίπρας" η ίδια θα επέλεγε το δεύτερο χωρίς πολλές σκέψεις, αλλά βέβαια το "σοβαρό" αυτό πολιτικό σχόλιο είναι καθαρά θεωρητικό, αφού η ίδια ως Αμερικανίδα δεν θα χρειαστεί ποτέ να επιλέξει για κάποιο από τα δύο.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Θόρνινγκ-Σμιθ, ενώ ακολουθούν ο 35χρονος βασιλιάς του Μπουτάν, Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ, και ο πρόεδρος του Μεξικό, Ενρίκε Νιέτο. Τέταρτος πιο σέξι ηγέτης θεωρείται ο βασιλιάς της Ισπανίας, Ενρίκε ο ΣΤ, πέμπτος ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό, Ζοζέφ Καμπιλά, έκτη η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, έβδομος ο δούκας του Λουξεμβούργου, Ενρί, όγδοος ο πρόεδρος του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορέα, ένατος ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης, Λι Χσιέν Λουνγκ, και δέκατος ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην προηγούμενη αξιολόγηση των ηγετών τον Οκτώβριο του 2013, ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, κατατασσόταν μόλις 93ος σε σύνολο 205 ηγετών, δηλαδή βρισκόταν λίγο πάνω από τη βάση, ενώ αρκετά ψηλότερα, στην 64η θέση βρισκόταν ο - αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας - πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέχασαν την Μενεγάκη λόγω Βαρουφάκη