ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

 

Το πρώτο βιβλίο, από την τριλογία (!!!), της συγγραφέως E.L. James το 2011, πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχοντας μεταφραστεί σε 52 γλώσσες. Για να καταλάβετε στην Μεγάλη Βρετανία έσπασε το ρεκόρ των πιο γρήγορων πωλήσεων όλων των εποχών για βιβλία τσέπης.

Η άμεση υστερία που προκλήθηκε μέσω του word of mouth (στόμα με στόμα), συσπείρωσε αμέσως φανατικές οπαδούς, κυρίως παντρεμένες γυναίκες άνω των 30, και μετά έφηβες και φοιτήτριες. Όταν πρωτόγραψα γι’ αυτήν την ταινία είπα ότι είναι «πορνό για νοικοκυραίους». O πιο σωστός χαρακτηρισμός τελικά είναι το «Mommy Porn».

Υπάρχουν βεβαίως πολλές γνώμες που είναι εναντίον αυτών των βιβλίων, λέγοντας ότι αφενός εισήγαγαν την υποκουλτούρα του σαδομαζοχισμού, αφετέρου δε υποθάλπτουν την ενδοοικογενειακή βία. Διάβασα ότι η σκηνοθέτης της ταινίας, η Sam Taylor Johnson έγινε γνωστή ως φωτογράφος και video artist και ότι έχει κάνει διάφορες αμφιλεγόμενες ταινίες ανάμεσα στις οποίες και η μικρού μήκους Death Valey, που έδειχνε ένα άνδρα να αυνανίζεται στην έρημο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.nikosonline.gr