ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΓΙΑΝΝΑ NA ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΛΙ

πηγή: Fosphotos
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Οργιάζει το παρασκήνιο στην τηλεοπτική αγορά εν όψει των διεθνών διαγωνισμών για την αγορά συχνοτήτων που προωθεί η κυβέρνηση. Σύμφωνα με μία φήμη η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι από τους πρώτους που ετοιμάζονται να μπούν στο παιχνίδι, κάτι που φέρεται να έχει συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα πριν από τις εκλογές.

Είναι άγνωστο, όμως αν θα μπεί αποκλειστικά για λογαριασμό της ή για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, που, ως γνωστόν, δεν διαθέτει ισχυρά ερείσματα στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Αντίθετα, μάλιστα.

Πολλές φορές μετά την αποτυχία του εγχειρήματος της με τον Ελεύθερο Τύπο, η Γιάννα έκανε συζητήσεις για την αγορά τηλεοπτικού σταθμού. Για το θέμα αυτό μίλησε με μετόχους του Μέγκα και τον ιδιοκτήτη του Άλφα Δημήτρη Κοντομηνά. Τα ποσά, όμως, που της ζητήθηκαν θεωρήθηκαν υπερβολικά για την τρέχουσα συγκυρία και την κατάσταση στη διαφημιστική αγορά.

Με την προκήρυξη των συχνοτήτων από τη νέα κυβέρνηση, ο όμιλος Αγγελοπούλου θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει, συνεταιρικά έστω, έναν περιφερειακό σταθμό, διεκδικώντας στη συνέχεια τη μετατροπή του σε σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας. Με τρία εκατομμυριάκια η Γιάννα γίνεται καναλάρχισσα.

Διαβάστε ακόμα:

Αναλώσιμος λαγός ο Βαρουφάκης