ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

 

«Μοιάζω πλούσια» δήλωσε η κυρία Άννα Βίσση. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλούσια, έστω ότι δεν είναι τόσο πλούσια όσο... μοιάζει. Όσο φαίνεται. Γιατί στέκομαι σ' αυτό, να εξηγήσω ευθύς.

Μου την σπάει κάποιος να διαφημίζει ότι δεν έχει λεφτά. Πολλά λεφτά. Ότι δεν έχει κάνει πακέτο. Φοβερό είναι. Όλοι, όλοι μας να προσπαθούμε να κονομήσουμε κι όμως, να ψοφάμε να ακούσουμε από τους πετυχημένους ότι... πεινάνε, ότι δεν έχουν λεφτά. Γιατί;

Επειδή ο πλούτος σε χρήμα είναι ταυτισμένος στο μυαλουδάκι του κοσμάκη με την κομπίνα. Με τη λοβιτούρα. Τη λαμογιά. Την αρπακτή. Κονομημένος είναι ο τάδε; Απατεώνας είναι. Κομπιναδόρος. Διαπλεκόμενο. Της κατάστασης.

Δεν ξέρω κάποιο πολιτικό καθεστώς, κάποια ιδεολογία να ευαγγελίζεται τη φτώχεια. Ακόμα και μια θρησκεία δεν έχει τα άντερα να ζητάει από τους πιστούς να παραμένουν φτωχαδάκια, ότι είναι η αμαρτία να πλουτίσουν.

«Τα λεφτά που έχω βγάλει από τη δουλειά μου τα αξίζω» λέει η κυρία Βίσση, η οποία δηλώνει κι αυτή θύμα επειδή έχει εχθρούς, επειδή την πολεμάνε. Επειδή της έκανε «επίθεση» η δημοσιογράφος και αδελφή της Άννας Νταλάρα, της συζύγου του τραγουδιστή, με τον οποίο πριν κάποιες δεκαετίες είχε ερωτική σχέση η Κύπρια καλλιτέχνις.

Ξαναζεσταμένα φαγητά, θα πεις. Ξεχασμένα φαγητά. Ποιος ασχολείται. Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι ασχολούνται, τι είχε πει η Άννα Βίσση για τον πρώην της Γιώργο Νταλάρα και τον επίσης πρώην της, και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Που συνέκρινε δύο από τους αμέτρητους πρώην το κορίτσι που και για σήμερα κρατάει ακόμα ζεστό το τζάκι της και μπράβο της που συνεχίζει να αισθάνεται επιθυμητή.

Άλλο λέμε. Το ότι κάποιος επώνυμος κρύβει την καλή οικονομική του κατάσταση για να μην... προκαλέσει τον κόσμο. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα, ότι ο κόσμος νοιώθει κακία, αντιπάθεια σε κάποιον που έχει κονονήσει ακριβώς γιατί είναι δημοφιλής, αρεστός στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Η κρυφή σεξουαλικότητα της Ζωής