ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ

 

Είναι, λέει, ερωτευμένη η Δούκισσα Νομικού. Και δεν το κρύβει, λένε. Περίμενα να το κρύβει. Φοβερό! Όχι, δεν είναι παντρεμένος ο κύριος επιχειρηματίας με τον οποίον έχει συνδεθεί ερωτικά το κορίτσι. Ούτε μπλεγμένος με ναρκωτικά και κάποια άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Έτσι πάει. Όταν λένε τα μήντια ότι η τηλεπαρουσιάστρια «Δεν κρύβει ότι είναι ερωτευμένη» τότε η σκέψη πάει πάει στο κακό. Ότι μ' αυτόν που έμπλεξε το αναμενόμενο είναι να το κρατούσε μυστικό το δεσμό της. Να, όμως, λένε ότι δεν έχει πρόβλημα να δημοσιοποιεί το γεγονός.

Το ευχάριστο γεγονός, βέβαια. Όπως θα είναι δυσάρεστο γεγονός αν χωρίσει η κοπέλλα. Ανησυχεί ο κόσμος, ενδιαφέρεται για την ερωτική, τη συναισθηματική αποκατάσταση της κυρίας Δούκισσας Νομικού και γι' αυτό ασχολούνται σχετικώς τα μήντια.

Ο κόσμος, όμως, θέλει λεπτομέρειες για τον σύντροφο της Δούκισσας, τι σόι πρίγκιπας είναι. Δημήτρης Θεοδωρίδης το όνομά του, επιχειρηματίας. Δεν φθάνουν αυτά. Παρακαλώ, περισσότερα για τον «γαμπρό» κι αν οι ερωτευμένοι θα προχωρήσουν τη σχέση τους, αφού αποφάσισαν να μην την...κρύβουν.

Διαβάστε ακόμα:

Τι έκρυψε στη σχέση της με τον αθλητή η Σπυροπούλου