ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΒΓΑ ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Όποιο δίκιο κι αν είχε ο Γιώργος Παπαδάκης στον καβγά του με τον Άδωνη Γεωργιάδη, το έχασε με την απειλή που απηύθυνε στον συνομιλητή του. «Πάρτο πίσω μην σηκωθώ όρθιος», τον προειδοποίησε, σφόδρα ενοχλημένος από τη φράση του βουλευτή ότι γλείφει τον πρωθυπουργό.

Χρόνια στο κουρμπέτι, ο Παπαδάκης έπρεπε να είχε συμβιβαστεί στην ιδέα ότι και οι φραστικές ακρότητες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ακόμη και οι χοντράδες, γιατί περί αυτού πρόκειται, από κάποιον με τον οποίον συνεργάζεται 20 χρόνια, μιλάει μαζί του στον ενικό και τον προσφωνεί με το μικρό του όνομα.

Είναι, λοιπόν αδιανόητο να τον απειλεί με δυναμική αντιμετώπιση, όταν είχε στη διάθεση του άλλα πιο ήπια και πιο πειστικά επιχειρήματα. Ο Άδωνης δεν είναι ένας απλός καλεσμένος για να τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια το σαβουάρ βίβρ, είναι πελάτης και ο πελάτης ως γνωστόν έχει πάντα δίκιο. Ακόμη και όταν παραφέρεται. Οι εκπομπάρχες είναι αυτοί που του έχουν δώσει το θάρρος... Απόδειξη ότι παρόλα αυτά, η παρεξήγηση λύθηκε. Εκείνο που έμεινε τώρα στον Γ. Παπαδάκη είναι η ανάγκη να καλεί στην εκπομπή του κάποιον που ιδού πως τον περιέγραψε ο ίδιος στο πικ του καβγά τους.

«Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ. Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της δημοκρατίας με τον χειρότερο τρόπο και ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής, δεν μπορεί να μιλά για δημοσιογράφο που δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του».

Πάντα παίζει και η άποψη του πονηρού. Μιλημένο ήταν. Εχει ξαναγίνει. Επιασε το κόλπο παλιά (Δες το παρακάτω). Επιασε και τώρα. Ολοι μιλούν για τον καβγά του Γιώργου με τον Αδωνη. Μάλιστα κάποιοι τσίμπησαν ακόμα περισσότερο, που έγραψαν ότι οι δυο αντιδικούντες τα βρήκαν στη συνέχεια και εκτός πλατώ.

Διαβάστε ακόμα:

Εδιωχνε τον ΓΑΠ, αγκάλιασε τον Τσίπρα