ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ GAY ΣΧΕΣΗ ΤΡΑΒΟΛΤΑ - ΚΡΟΥΖ

 

Υποψίες πάντα παίζανε για τις gay activities του Τζων Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ. Δύο παικταράδες του Χόλυγουντ, σταρ πρώτης βιτρίνας, εδώ και τρεις δεκαετίες σταθερά πρώτα ονόματα σε ταινίες που κάνουν εισπρακτικό παγκόσμιο πρωταθλητισμό. Δύο άνδρες παντρεμένοι, «ύποπτοι» ομοφυλόφιλοι, μάλλον που το κάνουν και ομοφυλοφιλικά, σύμφωνα με τις βρώμες που ποτέ δεν σταμάτησαν. Ακόμα και επώνυμες καταγγελίες πρώην συντρόφων τους έχουν γίνει.

Αυτό είναι το ένα. Οι διαδόσεις. Που σ' αυτές τις περιπτώσεις οι «ένοχοι» που κυκλοφορούν τη «βρώμα» είναι κανονικοί ομοφυλόφιλοι. Όχι μπαϋσέξουαλ όπως «κατηγορούνται» οι Τομ Κρουζ, Τζων Τραβόλτα, ηθοποιοί που χρησιμοποιούνται σε κατ' εξοχήν ρόλους δυναμικούς, ανδρικούς.

Το άλλο είναι εκείνο που γράφτηκε πρωτοσέλιδα. Με τις φωτογραφίες των δύο δημοφιλών ηθοποιών και τίτλο «30 χρόνια gay secret». Ότι οι Tom και John έχουν ερωτική σχέση που διαρκεί τρεις δεκαετίες. Από τότε που ο Κρουζ πρωταγωνίστησε στην ταινία «Οι πονηρές μπίζνες ενός πρωτάρη». Τον είδε τότε ο πρώην χορευτής Τραβόλτα και τον καψουρεύθηκε.

Ένα τέτοιο ρεπορτάζ δεν το ξεφωνίζει κανένα έντυπο στον κόσμο, χωρίς τη σιγουριά ότι θα διωχθεί ποινικά, με απροσδιόριστο οικονομικό κόστος, από τους θιγόμενους Τραβόλτα, Κρουζ. Άρα; Κάποια ατού, υποθέτεις, ότι κρατάει στα συρτάρια του το περιοδικό που έβγαλε, όπως ισχυρίζεται, τη μυστική σεξουαλική σχέση των δύο.

Πώς παίζεται το έργο. Το περιοδικό έχει στην κατοχή του τα ντοκουμέντα που είναι ικανά να αποδείξουν σε δικαστήριο το ρεπορτάζ που δημοσιεύει και τα κρατάει στην καβάτζα. Για να τα βγάλει στη δημοσιότητα στην περίπτωση που φάει αγωγή από τους δύο ηθοποιούς.

Από την άλλη, είναι σίγουρο ότι οι δύο σταρ του Χόλυγουντ αν καταφύγουν στη δικαιοσύνη θα δικαιωθούν οπωσδήποτε. Ακόμα κι αν το περιοδικό αποδείξει και δεχθεί το δικαστήριο την αλήθεια των πληροφοριών θα καταδικαστεί το περιοδικό επειδή εμπορεύθηκε με τρόπο μειωτικό των δύο μηνυτών την προσωπική τους ζωή.

Από την άλλη, οι δύο ηθοποιοί δεν μπορούν να αποφύγουν την κόντρα με το περιοδικό. Θα κάνουν αγωγή και θα ζητάνε κάποια εκατομμύρια ντόλαρ για λόγους δυσφήμησης, όμως ταυτόχρονα θα στείλουν «μεσάζοντα» να τα βρουν με την άλλη πλευρά. Έτσι, οι μεν δύο ηθοποιοί για τα μάτια του κόσμου θα αντιδράσουν διότι διαψεύδουν το gay secret τους και το περιοδικό δεν θα πληρώσει δολάριο αφού κωλομπαρέψει την αποκάλυψη μ' ένα άλλο «διευκρινιστικό» ρεπορτάζ. Θεωρίες λέμε.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για Μαστροκώστα και Βανδή