ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΖΩΗ

 

Ποιος είναι αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος, με τις δεκάδες γκόμενες, τις βίλες και τα κότερα; Πως προέκυψε και από πού κρατάει η σκούφια του; Σεξ, όπλα, γκόμενες, κοκαΐνη και για κατοικίδιο μια κατσίκα. Ο αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων χαρτοπαίχτης και «Βασιλιάς του Instagram», Dan Bilzeran.

Κάνει μια πραγματικά τρελή ζωή, που έχει συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Όχι μόνο των media και του κόσμου αλλά και των αρχών. Έχοντας 200.000 followers Instagram διασκεδάζει αφάνταστα με όλα αυτά που αναρτά και γουστάρει να προκαλεί και να κάνει επίδειξη. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ηθοποιό, αστροναύτη και... asshole!!! (Αστροναύτης δεν είναι σίγουρα). Είναι αλαζόνας και θεότρελος.

Από το σχολείο τον έδιωξαν, αλλά δεν τον πείραξε καθόλου. Έπεσε με τα μούτρα στην χαρτοπαιξία και έχει κάνει μια περιουσία 100 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει σπίτια στο Los Angeles, στο San Diego και στο Las Vegas. Και καταλαβαίνετε για τι σπίτια μιλάμε. Δεν είναι δυάρια διαμερίσματα, αλλά μονοκατοικίες με κήπους και πισίνες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.nikosonline.gr