ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ BEYONCE

 

Από τα απίστευτα κι όμως αληθινά, όπως λένε. Άλλη μία λανθασμένη έκφραση. Όταν είναι κάτι αληθινό, παύει να είναι και απίστευτο. Κι αυτό που συμβαίνει με την γκομενάρα Μπιγιονσέ, όσο κι αν βγάζει μάτια, λέω ότι δεν είναι μοναδική η περίπτωσή της. Ένα ουρί του Παραδείσου, φαντασίωση σεξουαλική ατελείωτη για κάθε αρσενικό στη γη, να μη συγκινεί τον σύζυγό της. Αυτόν τον ασχημάντρα Jay-Z, τον ράπερ που από φάτσα τουλάχιστον δείχνει καθυστερημένος, με προβλήματα νοητικά.

Κυκλοφόρησε ένα βιβλίο «βιογραφικό» για τη ζωή της διάσημης Τεξανής τραγουδίστριας Μπιγιονσέ και φως φανάρι ότι κάτι βρωμάει η δουλειά. Ένας δημοσιογράφος, ο συγγραφέας του βιβλίου «Becoming Beyonce» την κάνει κουρέλι την 34χρονη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ την παρουσιάζει σαν ένα αδύναμο πλάσμα, που ανέχεται να την απατά κατά σύστημα ο τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός, μάλιστα με επώνυμες, όπως και ότι η Αμερικάνα τραγουδίστρια πλακώνεται στις μυτιές με κοκαϊνη.

Απίστευτο. Να έχει στο κρεββάτι του την γυναικάρα, που θαρρείς ότι δεν θα την χορταίνεις αν ήταν δική σου και αυτός, ο Jay-Z να την κερατώνει. Και η ίδια η Beyonce, σύμφωνα με τον, χωρίς την έγκρισή της(;), «βιογράφο» της να φθάνει συχνά σε κατάσταση νευρικής κρίσης.

Ναι, συμβαίνει. Απίστευτο και αληθινό. Ανάξιος άνδρας γυναίκας αντικείμενο ερωτικού πόθου. Η σύζυγος καλλονή, να τα έχει όλα, δηλαδή και πολλά λεφτά, και ο σύζυγος να 'ναι ένας χάλιας και να της κάνει πατήνι τη ζωή.

Μια στιγμή. Στη βιογραφία της Μπιγιονσέ αναφέρεται μια «λεπτομέρεια» που πιθανόν να λύνει το μυστήριο. Γιατί, δηλαδή, το κορίτσι, παγκόσμια βεντέτα, δεν έχει τη δύναμη να ξεφύγει από τον σύζυγο και τι μπορεί να 'ναι αυτό που την κρατάει ο άλλος. «Τρεις φορές ο Μπιγιονσέ έφθασε στον δικηγόρο και του έδωσε εντολή να προχωρήσει το διαζύγιο, όμως και τις τρεις έκανε πίσω...».

Στημένη δουλειά. Έτσι υποψιάζομαι. Βαλτός από την Μπιγιονσέ είναι ο δημοσιογράφος που εγραψε τη «βιογραφία» της. Με την άδειά της την εκθέτει για να μη μπορεί να κάνει πίσω άλλη φορά στο διαζύγιο. Τι θα πει ο ράπερ; Σε θέλω να συνεχίσω να σ' εκμεταλλεύομαι, ας έμαθε ο κόσμος ότι είμαι ο «νταβάς» σου;

Οπωσδήποτε ο δημοσιογράφος δεν θα έγραφε το βιβλίο αν δεν υπέργραφε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Μπιγιονσέ. Να μην μείνει ακάλυπτος ο άνθρωπος, σε περίπτωση που η κυρία την κάνει γυριστή.

Διαβάστε ακόμα:

Τρανσέξουαλ ο νέος Jamew Bond!