ΛΑΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΡΑΧΗΛ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗΣ

 

Ραχήλ Μακρή και Άδωνης Γεωργιάδης βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πυρός το τελευταίο 24ωρο, με κινήσεις που, εν όψει και των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, προαναγγέλλουν μεγάλη ένταση στο πολιτικό σκηνικό. Ιδού πως σχολίασε μέσω twitter ο πρώην υπουργός της ΝΔ τις εξαγγελίες Τσίπρα για την πρόσληψη 4.400 γιατρών και νοσηλευτών στο ΕΣΥ.

«Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρυθμίσεως για το 2015 είχε εγκρίνει 4.000 προσλήψεις στην Υγεία + 700 νοσηλευτές τον Δεκέμβριο...απατεώνες...», σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Χθες βράδυ, ο Αδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής από τη Ραχήλ Μακρή που προκάλεσε σοκ στο στούντιο της εκπομπής Online του MEGA. Αιτία τα όσα ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του «μεγάλου καναλιού» και της ιδιοκτησίας του μετά από κάποια ανάρτηση που παρουσιάστηκε για την ίδια, σχετικά με τις προεκλογικές δηλώσεις της για τύπωμα 100 δισ. ευρώ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο

Αρχίζει ο έλεγχος στα Μ.Μ.Ε

Και πράγματι. Ξεκινά ο έλεγχος όλων των δανειακών συμβάσεων που έχουν χορηγηθεί σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις στον χώρο της ενημέρωσης, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών που διαβιβάστηκε και στη Βουλή.

Όπως αναφέρει «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει τη διαπλοκή και τη διαφθορά, καθώς και να σταματήσει την προνομιακή αντιμετώπιση- εκ μέρους των τραπεζών- των επιχειρήσεων στον χώρο της ενημέρωσης».

«Αποτελεί απαράδεκτο φαινόμενο, επιχειρήσεις ΜΜΕ να χρηματοδοτούνται αφειδώς με δημόσιο χρήμα- που έχει δοθεί στις τράπεζες μέσω της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης- την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αποκλεισμένες από την παροχή ρευστότητας», ενώ όπως τονίζει ο υπουργός Οικονομικών «υπάρχει κατευθυντήρια οδηγία της κυβέρνησης προς τις τράπεζες να μην δίνονται δάνεια σε επιχειρήσεις ΜΜΕ, άνευ προϋποθέσεων και εξασφαλίσεων».

Διαβάστε ακόμα:

Μη χάσουμε τα τηλεοπτικά σκουπίδια