Η ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ!

 

Το καταλαβαίνω να πει ο μπατήρης ότι Δεν αντέχω άλλο τη φτώχεια μου. Θα πέσουν μάπες, όμως, αν πει ο φραγκάτος Δεν μπορώ άλλο να ζω με τα πλούτη μου.

Το ίδιο με τον ασχημάντρα. Έχω πλήρη κατανόηση αν το παλληκάρι αισθάνεται κατάθλιψη και έχει ανάγκη από ψυχοφάρμακα. Το ίδιο και ο κοντός που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει ύψος. Όταν, όμως, ένας καλοχτισμένος και ομορφάντρας δεν έχει συμβιβαστεί με την εμφάνισή του, τότε ο δικός σου είναι κατ' ευθείαν για το τρελλάδικο.

Βλέπεις το στήθος της Σοφίας Βεργκάρα και σκέπτεσαι να ήσουν ο.... καρδιολόγος της. Να απλώσεις το χέρι σου κάτω από τον αριστερό μαστό της για να εξετάσεις τους παλμούς της. Θα τρέμει το κουλό σου, αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν το δικό μου χέρι, μόλις την ακουμπούσα οι παλμοί της θα γινόντουσαν πιο γρήγοροι, πιο έντονοι και σε ρυθμό ακανόνιστο.

Τι μας είπε η κυρία πρώην μοντέλο και πια ηθοποιός. Ότι το πλούσιο και βαρύ στήθος της είχε κάνει δύσκολη τη ζωή της. Την πρωτοείδα σε πισίνα και νόμιζα ότι τα βυζιά της ήταν δύο νούφαρα που επέπλεαν, που διαμαρτύρονταν μέσα στο σφικτό σουτιέν. Κι αν την πλησίαζα, δεν αποκλείεται τα δύο εκρηκτικά κανόνια της να μου ψιθύριζαν ένα μυστικό.

Τι μας λες, κορίτσι μου, για τα δύο εκπληκτικής ποικιλίας γκραίηπ-φρουτ στο στέρνο σου και μας την σπας. Ότι τα έχει μεγάλα από πιτσιρίκα και θα προτιμούσε να ήταν μικρότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Επειδή δεν είναι πουτάνα η Ιρίνα Σάικ