Η ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

Είναι η είδηση της εβδομάδας. Και επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα, που δεν αφορά προσωπικά την κυρία Μαίρη Συνατσάκη, είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα υπάρξει συνέχεια. Δεν τελειώνουν αυτά με τη μία. Θα ήταν, άλλωστε, ασυγχώρητα τα μήντια αν δεν μας ενημερώσουν με περισσότερο ολοκληρωμένα ρεπορτάζ.

Αναφέρομαι στον νέο συνοδό της βοηθού τηλεπαρουσιάστριας. Της supporter ομάδος εκπομπής πρωινής ζώνης κοινωνικού περιεχομένου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ έγκυρα αποκαλύφθηκαν όλα. Με ποιους συγκεκριμένα διασκέδασε η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σε μπουζουκτζήδικο παραλιακό κι αργότερα σε μπαράκι των Εξαρχείων.

Το πιο αποκαλυπτικό. Το αστυνομικό δαιμόνιο των παπαράτσι αναφέρει με ποιον αποχώρησε η Συνατσάκη, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα. Πολύ σωστά, διότι έχει ξεχωριστή σημασία, δίνουν σημασία στην εν λόγω λεπτομέρεια, δηλαδή ότι η έξοδος του κοριτσιού τελείωσε πριν κι όχι μετά τις πέντε το πρωί.

Είμαι στην αγωνία για τα περαιτέρω. Μη μ' αφήσουν στη δίαιτα. Θέλω ενημέρωση για την πορεία της σχέσης της Συνατσάκη με τον νέο συνοδό της, αυτόν με τον οποίον έφυγε μαζύ του από το εξαρχειώτικο ξενυχτάδικο.

Διαβάστε ακόμα:

Κόκορας ο Σεργουλόπουλος, κότα ο Σφακιανάκης