ΠΑΡΙΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ

 

Η καινούργια εταιρία Hercules Film Fund μπαίνει στον στίβο των Χολιγουντιανών παραγωγών με την ταινία του Τομ Κρουζ “Mena” και ο Πάρις Κασιδόκωστας ανοίγει τα φτερά του για νέες περιπέτειες.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης είναι ο άνθρωπος που θα χρηματοδοτήσει κάποιες από τις νέες ταινίες του Hollywood. Είναι αυτός που η νέα εταιρία του Hercules Film Fund, με έδρα το Λουξεμβούργο θα κάνει παραγωγή σε τρεις έως και πέντε ταινίες μεγάλου μήκους σε ένα χρόνο και εκείνος που θα συν-χρηματοδοτήσει τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ, με τίτλο Mena.

Η είδηση για τη δραστηριότητα και τη συνεργασία του Πάρη Κασιδόκωστα κάνει τον γύρο του διαδικτύου διεθνώς, με την ιστοσελίδα Deadline να έχει αναφερθεί εκτενώς στο γεγονός. Τα γυρίσματα του Mena ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό στην Ατλάντα, και σκηνοθέτης είναι ο Νταγκ Λάιμαν. Η Rhea Films θα είναι η συμπαραγωγός του MENA μαζί με τις Imagine, Quadrant Pictures και Cross Creek Pictures, ενώ οι Κασιδόκωστας, Ντούγκας και Ζαν Λικ Ντε Φάντι είναι οι executive producers.

Διαβάστε περισσότερα στο www.nikosonline.gr