ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΦΕΛΠΣ!

 

Θυμάστε μια τρανσέξουαλ που έλεγε πως ήταν γκόμενα του Michael Phelps; Ήταν ψέματα βέβαια, και τα είπε γιατί κάπου αποσκοπούσε. Η 42χρονη τρανσεξουαλ Taylor Chandler λοιπόν, αποσκοπούσε να διαφημίσει μια τσόντα που γύρισε, με την υποτιθέμενη σχέση της με τον Ολυμπιονίκη πρωταθλητή Michael Phelps. Η ταινία λέγεται "Going for the Gold" όπου εξιστορεί την σχέση της με τον κολυμβητή. Τσόντα με υπόθεση δηλαδή!

«Θα έλεγα ότι η ταινία παρουσιάζει κατά 90% τα πράγματα έτσι όπως συνέβησαν», γράφει η ίδια στο λογαριασμό της στο Facebook η τρανσέξουαλ Talyor Chandler, που παλιότερα είχε αποκαλύψει ότι γεννήθηκε αγόρι και ονομαζόταν David Roy Fitch. Σε ηλικία 20 ετών υπεβλήθη σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Λέει ότι γεννήθηκε ερμαφρόδιτη. Δηλαδή είχε αρσενικά γεννητικά όργανα, μήτρα, άλλα όχι όρχεις, ούτε ωοθήκες. Αλλά άντε να πιστέψει κανείς τις φαντασιοπληξίες της...

Σύμφωνα πάντα με τα όσα λέει, το πρώτο της ραντεβού με τον ολυμπιονίκη ήταν σε έναν αγώνα ράγκμπι. «Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε σεξ στο ημίχρονο», έχει υποστηρίξει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο National Enquirer. «Μετά από λίγο κάναμε σεξ ξανά. Υπήρχε μία απίστευτη οικειότητα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έκανε να νιώθω αληθινή γυναίκα»

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.nikosonline.gr