Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Περιμένουν οι εφημερίδες από τον Μαρινάκη να κάνει καμμία μεταγραφή. Να αγοράσει κανένα παικταρά για να μην πουλάνε οι φυλλάδες μόνον... ονόματα. Ο πρόεδρος, όμως, κάνει τη δουλειά του, για το δικό του συμφέρον, για το καλύτερο του Ολυμπιακού και το τελευταίο που σκέπτεται είναι να εξυπηρετήσει της εφημερίδας.

Έχει περάσει η εποχή του Νίκου Γουλανδρή που έκανε μεταγραφή για να την σπάσει στον Παναθηναϊκό. Συνέβαινε, μάλιστα χρόνια. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ π.χ. να σκοτώνονται να πάρουν παίκτη που τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Να βουτήξουν παίκτη, όχι τόσο γιατί τον είχαν ανάγκη, όσο για να μην καταλήξει στον αντίπαλο.

Βεβαίως θα κάνει μεταγραφές κι αυτό το καλοκαίρι ο Μαρινάκης. Πρώτα, όμως, να ξεκαθαρίσει μ' αυτούς που έχει στο ρόστερ. Ιδιαίτερα τους δανεικούς, αν θα τους κρατήσει. Θα μείνει π.χ. ο Μιλιβόγεβιτς ή, όχι. Το ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός, δεν λέει κάτι. Πόσο να τον...θέλει. Μέχρι πόσα λεφτά θα τον πληρώσει στην Άντερλεχτ.

Αν δεν κλείσει το παζάρι για τον Σέρβο Λούκα, δεν θα γίνει η επόμενη κίνηση. Πέρα απ' αυτό. Τι κάνεις σαν... εφημερίδα αν συμφωνήσει με την ομάδα του Βελγίου ο Μαρινάκης. Πανηγυρίζεις την... μεταγραφή παίκτη που ήδη βρίσκεται στην ομάδα. Κι αν δεν μείνει ο Σέρβος δεν θα βάλει τα κλάματα η εφημερίδα που χάθηκε το κελεπούρι. Ο Λούκα είναι τεφαρίκι μόνον αν μείνει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοσκωτάς και τα ρουμπίνια Β' Εθνικής