ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΡΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ

 

Σε κίνδυνο ο γάμος Μπρατ Πητ και Αντζελίνα Ζολύ. Σε μεγάλη φάση ο έρωτας Μπράντλεϋ Κούπερ και Ιρίνα Σάυκ. Τίτλοι πρωτοσέλιδοι κουτσομπολίστικου γαλλικού περιοδικού. Κεντρικό θέμα, δήλωση της γνωστής αλήτισσας Ριάνας ότι «Είμαι έγκυος από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και δεν θέλει να αναγνωρίσει το παιδί».

Επιτόπου ο χολυγουντιανός σταρ έκανε αγωγή στο περιοδικό και ζητάει να αποσύρει τα τεύχη, διαφορετικά απαιτεί αποζημίωση 18.000 ευρώ. Δεν υπάρχει τυπογραφικό λάθος, το νούμερο είναι 18 και τα μηδενικά τρία. Και ακόμα ο ηθοποιός απαιτεί μέσω του δικηγόρου του δέκα χιλιάδες ευρώ (10.000) αν το περιοδικό δεν ζητήσει συγνώμην.

Ρωτήθηκε σχετικώς η τραγουδίστρια Ριάνα. Και για τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο και για την εγκυμοσύνη της. Κι αυτή έλεγε κάτι αφηρημένα, ότι είναι σε περίοδο που δεν ενδιαφέρεται για μόνιμη σχέση, διότι είναι πολύ busy.

Τι λέει ο εκδότης του περιοδικού; «Δεν ξέρουμε αν η Ριάνα είναι έγκυος. Πώς να το ξέρουμε».

Η δίκη θα γίνει την Τρίτη 16 Ιουνίου και το περιοδικό είναι σίγουρο ότι θα χάσει τη δίκη, αλλά καμμία ανησυχία. Επειδή ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ζητάει μόνον 28.000 ευρώ. Τα λεφτά τα έχει μαζέψει ο εκδότης από τα κορόιδα. Ποια είναι τα κορόιδα; Αυτοί που αγοράσανε το περιοδικό για να μάθουν τα περί εγκυμοσύνης της αλήτισσας, που δεν θέλει να γίνει μαμά.

Διαβάστε ακόμα:

Στημένος ο καυγάς Ουγγαρέζου - Σεφερλή