ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ!

 

Φοβερά πράγματα. Τι μαθαίνουμε, ρε, όταν ξεσπάσει μια προσωπική κόντρα και άσε τους μαλάκες να μιλάνε για... πολιτικές διαφορές, για κομματική αντιπαλότητα κι άλλα τέτοια κουλά.

Φοβερά πράγματα. Δεν έχουν ξαναγίνει. Μια βουλευτίνα, αυτό το όργιο της κομματικής πιάτσας, που η παραμικρή της ατάκα γίνεται σκετς στην επιθεώρηση με Λάκη Λαζόπουλο και Τζίμη Πανούση, για τέτοιο επίπεδο μιλάω, λέω για την Ραχήλ Μακρή που ξανακτύπησε.

Φοβερά πράγματα. Να κατηγορείται ένας άνδρας για σεξουαλικό φετιχισμό. Από την εποχή του Ζίγκμουντ Φρόυντ, σεξολόγοι και ψυχολόγοι συμφωνούν ότι πράγματι είναι κλασική περίπτωση σεξουαλικής ανωμαλίας ο φετιχισμός. Να ερεθίζεται κάποιος, μέχρι και να φθάνει σε οργασμό στη θέα ενός συγκεκριμένου αντικειμένου. Ιδιαίτερα στην επαφή και την οσμή που του δίνει ενός εσωρούχου. Μια κυλότα γυναικεία, ένα σουτιέν.

Φοβερά πράγματα. «Δεν αξίζει να ασχολούμεθα με τον Γρηγόρη Ψαριανό, με ανθρώπους οι οποίοι μυρίζουν τα παλτά γυναικών βουλευτών...». Αυτό δεν το είπε η βουλευτίς του σύριζα σε κλειστό κύκλο, στο κυλικείο της Βουλής. Φόρα παρτίδα το αμόλυσε σε ραδιόφωνο.

Πώς, αλήθεια, να μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή. Δεν αποκλείεται τα μανίκια του παλτού να έχουν την ίδια μυρωδιά όπως το σλιπάκι της. Ίδιο κορμί, ίδια υγρά από τις μασχάλες και τα απόκρυφα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο νούμερο