Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ!

 

Φοβερά πράγματα. Η είδηση της χρονιάς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στον αέρα η κυρία Ελένη Μενεγάκη σκέπτεται να γράψει βιβλίο. Καθόμαστε πάνω σε ωρολογιακή βόμβα, έτοιμοι να ανατιναχθούμε και να ψάχνουμε μετά τον κώλο μας, και κάποιοι λανσάρουν σα γεγονός αξιοσημείωτο το απόκρυφο συγγραφικό ταλέντο της παρουσιάστριας.

Επί του θέματος. Η κυρία δεν πρόκειται απλά να γράψει αυτά που θέλει, αυτά που έζησε 25 χρόνια στην τηλεόραση. Το κίνητρό της είναι η αγάπη που ανακάλυψε στο γράψιμο, στη συγγραφή.

Φοβερά πράγματα, σου λέω. Και το νέο έσκασε σα βόμβα. Η βασίλισσα, λέει, της ελληνικής τηλεόρασης συγγραφέας αποκαλυπτική και απειλητική! Κάποιοι θα χάσουν τα ύπνο τους, σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ, μετά απ’ αυτά που θα αναφέρει στο βιβλίο της η κυρία Μενεγάκη.

Δεν νομίζω. Τι; Δεν νομίζω πως η κυρία Μενεγάκη είναι ο άνθρωπος που έχει μαζέψει μέσα της απωθημένα. Και ότι θα βγάλει κακίες. Δεν είναι ο τύπος της. Δεν το έχει το κιτρινιάρικο.

Ούτε την κόβω για συγγραφέα την κυρία Μενεγάκη. Ε, όσο να ‘ναι το να γράψεις είναι μια τέχνη. Μια μαστοριά. Άρα, οι διάφοροι Τατσόπουλοι στο χώρο τον εκδοτικό να μην ανησυχούν. Δεν θα τους κόψει το ψωμί η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Αντζελα τα έβαλε με τη λουλουδού του ελέους