ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

πηγή: Intime
 

Δεν μπορώ να πω ότι με συγκινούν οι αναλύσεις για το πως η εθνική νίκησε τους Σκοπιανούς, που είναι μπασκετική δευτεράτζα, στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ. Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό. Το αφήνω στους ειδικούς.

Θέλω να σου πω, όμως, πως χρειάστηκε να δικτυωθώ ιντερνετικά για να καταλάβω με ποιους παίζαμε. Να ρίξω ένα βλέφαρο σε κάποιο λάιβ. Κι αυτό γιατί και ο Αντένας και ο Οτές έδειχναν πως η Ελλάδα έπαιζε μόνη της και εντέλει κέρδισε 85-65. Δεν υπήρχε άλλο όνομα.

Αντελήφθην φυσικά πως το MKD, δηλαδή Makedonia, το οποίο έχει εγκρίνει και η FIBA και η ΔΟΕ εδώ και καιρό, αποκλείστηκε με ερασιτεχνικό τρόπο από τους δέκτες για τα μάτια και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ετσι που λες. Οι Σκοπιανοί ήταν στις εξέδρες μεταμφιεσμένοι μεγαλέξανδροι. Αποδοκιμάσανε και τον εθνικό ύμνο μας. Κι εμείς αντί να τους γράψουμε στα παπάρια μας μασήσαμε. Τα κανάλια πιάστηκαν απροετοίμαστα για κάτι που ήξεραν ότι θα συμβεί και οι λοιποί σχολιαστές βρήκαν θέμα για να μας πρήξουν τα ούμπαλα.

Θυμήθηκα βέβαια και το YUN που μας είχε πειράξει στο φιλικό με την Τουρκία. Ανεπίσημο ματς, όπου οι Τούρκοι έκαναν γραφιστικό παιχνίδι στη γλώσσα τους και ξέσπασε σάλος στην Ελλάδα. Δεν δεχόμαστε να μας λένε Γιουνάν, αλλά είναι μια χαρά το Γρεκοί. Βρε, ουστ...

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος έγραψε το μήνυμα Μεϊμαράκη προς τον Παπασταθό!