ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ

 

Την πεζοδρομιακή συμπεριφορά του Κεφαλογιάννη στο πάνελ με τον Σκουρλέτη, άλλο μπουμπούκι κι αυτός, δεν χρειάζεται να τη σχολιάσω. Το έχουν κάνει πολλοί. Αυτό που θέλω να αποκαλύψω είναι τι συνέβη με τον κάμεραμαν της ΕΡΤ, επειδή γράφτηκαν πολλές παπαριές.

Να ενημερώσω κατ΄αρχάς άπαντες τους συμμετέχοντες σε τηλεοπτικά πάνελ, ότι οι κάμερες δεν σβήνουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Στην δε ΕΡΤ καταγράφονται σε κασέτες και σκληρούς δίσκους όλες οι εκπομπές, με τα μπρέικ μαζύ. Επομένως θα πρέπει να μάθει ο κύριος Κεφαλογιάννης πως ότι έχει συμβει στον καυγά του με τον κάμεραν, όταν το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε για περίπου ένα τέταρτο διαφημίσεις και τρέιλερ, έχει βιντεοσκοπηθεί. Να τον ενημερώσω επίσης, ότι με τέσσερις κάμερες και ένα γερανό ο χώρος του στούντιο σαρώνεται ολοσχερώς.

Τι συνέβη; Θα σου πω. Εχει «πλακωθεί» με τον Σκουρλέτη, ο Κεφαλογιάννης σε εκπομπή στην ΕΡΤ. Του λέει «τι σκατά έχεις τελειώσει. Εγώ τελείωσα το λόντον σκουλ οφ ικονόμικς» και μερικά ακόμα. Ο συριζαίος ψαρώνει ή θίγεται και σηκώνεται να φύγει. Στο καλό και να μας γράφεις του γνέφει ο υποψήφιος της Νου Δου. Ο συντονιστής της συζήτησης Πάνος Χαρίτος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και πασάρει διαφημίσεις.

Στο μπρέικ ο Χαρίτος λέει στον Κεφαλογιάννη πως ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στην εκπομπή. Την ίδια ώρα ένας καμεραμάν παίζει με το κινητό του, όχι τόσο συγκινημένος με αυτά που γίνονταν στο χώρο. Τον πιάνει ο Κεφαλογιάννης με την άκρη του ματιού του και τον αρχίζει στα πουστριλίκια. Τον απειλεί πως δεν θα δουν πότε τηλεοπτικό στούντιο ούτε ίδιος ούτε τα εγγόνια του. Ξέρετε το στυλάκι που έχουν οι τζακάτοι πολιτευτές, οι οποίοι έχουν πιάσει τον παπά από τ' αρχίδια και σέρνουν το λαό από τη μύτη.

Γιατί τον μπινελίκωσε; Γιατί ο «σκουλ οφ ικονόμικς» θεώρησε πως ο καμεραμάν τον κατέγραφε με το κινητό του, ενώ παρέμενε εκτός εαυτού στο διάλειμμα. Λες και χρειαζόταν κι άλλα δείγματα το φιλοθεάμον κοινό για να καταλάβει περί τίνος ανδρός πρόκειται.

Δεν πρόλαβε να του πει ο φουκαράς ο οπερατέρ πως έτσι κι αλλοιώς τον «βαράγανε» οι κάμερες. Δεν είχε νόημα. Ο «λόντον σκουλ οφ ικονόμικς» έκανε φλος ρουαγιάλ στο μπινελίκι. Ολα τα άλλα που ακολούθησαν παίχθηκαν στον αέρα και μπορείτε να τα αναζητήσετε στο γιου τιουμπ και στο γουέμπ τιβί της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Αχρηστο ντιμπέιτ αντί για ξύλο μέχρι ...συμφωνίας