ΚΙ ΟΜΩΣ LIVE DELAY ΣΤΟ DEBATE!

 

Με καθυστέρηση 20 λεπτών παρουσιάστηκε το debate. Με live - delay δηλαδή που λένε και στο χωριό μου. Γράφτηκε και είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω τι ακριβώς έγινε εκείνη τη βραδιά. Είναι αλήθεια!!!

Στη συνάντηση του Καμμένου και Μεϊμαράκη έξω από το κυλικείο έγινε της πουτάνας το μαγκάλι για την τελευταία τυρόπιτα που είχε μείνει και η διοργανώτρια ΕΡΤ υπό το φόβο θερμού επεισοδίου, σε συνεννόηση με τα κόμματα, αποφάσισε να το δώσει με καθυστέρηση, για να κοπούν οι ενδεχόμενες hard core σκηνές.

Το μασάς; Είναι πολύ σκληρό και δεν έχεις λόγο. Εδώ κάθισαν 30 νοματαίοι 4 ώρες την παραμονή του debate για να συμφωνήσουν αυτό το οποίο, βρίζανε άπαντες μετά το τέλος του. Ηταν δυνατόν να τα βρουν στο άψε σβήσε για μετάδοση με καθυστέρηση;

Το δεύτερο και ποιο σοβαρό επιχείρημα είναι πως σε αυτή την ιστορία εμπλέκονταν μαζύ με οπερατέρ, σκηνοθέτες, φλορ μάνατζερ και λοιπούς συντελεστές καμμιά διακοσαριά άτομα. Σας διαβεβαιώνω ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στις 9 και ένα λεπτό θα είχε διαρρεύσει η ιστορία κι όχι δυο ημέρες μετά. Δεν χρειαζόταν καν η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Η απάτη στο ντιμπέιτ για την οποία δεν μίλησε κανείς