ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ

 

Τα γύρισε όλα τούμπα, και έγινε διάσημος. Είναι Ολλανδός, 34 χρόνων, 1.83 ύψος και παίζει στο Game of thrones. Στην πατρίδα του έχει φτιάξει όνομα, τώρα όμως, αυτό που συμβαίνει στην Αμερική είναι απερίγραπτο.

Ο Michiel Huisman γεννήθηκε σε μια πόλη κοντά στο Amsterdam και ξεκίνησε την καριέρα του σαν συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος Fontane, που όμως το 2005 διέλυσαν. Ο Μίσιελ ξεκίνησε να κάνει σόλο καριέρα, μέχρι που άρχισαν να του δίνουν και κάποιους μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Ο μάνατζερ του επέμενε ότι έπρεπε να το προσπαθήσει.

Και επειδή κανείς δεν ξέρει πως θα τα φέρει η ζωή, αυτός τα γύρισε όλα τούμπα. Ξαφνικά άρχισαν να ενδιαφέρονται casting directors από την Μεγάλη Βρετανία, προσφέροντας του ρόλους στην τηλεόραση και στο σινεμά… μέχρι που έσκασε μύτη το Game of Thrones, όπου η φήμη του εκτοξεύτηκε στην κορυφή. Οι Αμερικάνοι δεν δίστασαν να τον καλέσουν αμέσως. Έτσι λοιπόν μετά από την συνεργασία του με το BBC και την συμμετοχή του στο Young Victoria και στο Margot, στο οποίο έπαιζε τον Rudolf Nureyev, βρέθηκε στην Αμερική να παίζει στο σινεμά και να συνεργάζεται με το HBO.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.nikosonline.gr