ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Ξανά ...Συριζαία , μετά από ολιγόμηνη διακοπή εμφανίζεται η Γιάννα Αγγελοπούλου. Την είδαμε στη Νέα Υόρκη να χαιρετίζει με ενθουσιασμό τον Α. Τσίπρα ως φέροντα την καρδιά και την ελπίδα του ελληνικού λαού, όπως χαρακτηριστικά είπε ,αυτή που τον είχε επικρίνει έντονα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Το επόμενο …πανηγύρι έχει προγραμματιστεί για την ημέρα που η Γιάννα θα γίνει ιδιοκτήτρια τηλεοπτικού σταθμού με τη βοήθεια του πρωθυπουργού.

Η …θυελλώδης σχέση Γιάννας -Αλέξη ,άρχισε με το μεταξύ τους …φλέρτ , που δημιουργήθηκε στον απόηχο της νίκης τον Ιανουάριο και τη δήλωση της για το νέο που έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Δεν ξέρω πόσο είχε επηρεαστεί από τα συναισθήματα του γιου της Παναγιώτη για τον Τσίπρα , βέβαιο είναι ,όμως ότι οι τότε δηλώσεις της είχαν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φέρεται οπαδός του Τσίπρα , κάτι που έγινε ευρέως γνωστό όταν εθεάθη να παρακολουθεί την κεντρική προεκλογική ομιλία του , στην Ομόνοια, τον Μάιο του 2012.

Ωστόσο, εικοτολογίες σχετικά με την τελευταία προεδρική εκλογή αποδείχθηκαν ανεδαφικές, το κλίμα ,όμως χάλασε ουσιαστικά από τους χειρισμούς Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και την εξαγγελία δημοψηφίσματος.

Η συνάντηση Αγγελοπούλου-Τσίπρα στη Νέα Υόρκη έφερε τα πράγματα στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησαν .Η Γιάννα τα έδωσε όλα για την επιτυχία των εκδηλώσεων του Ιδρύματος Κλίντον, το οποίο επιχορηγεί με 100.000 δολάρια ετησίως . Από την άλλη συγκαταλέγεται και μεταξύ των μεγάλων χορηγών της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον με τουλάχιστον 500.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο γήινη μέρα στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη