Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ

 

Επόμενο ήταν να γίνει το σούσουρο για το σποτ του Άδωνη Γεωργιάδη. Το προεκλογικό. Έγινε κι αυτό για πρώτη φορά. Ένας υποψήφιος πρόεδρος κόμματος να κάνει αμερικάνικου τύπου καμπάνια, όχι σα βουλευτής, όχι σαν κομματάρχης στις εθνικές εκλογές, αλλά για την καρέκλα του κόμματός του. Με κερασάκι στην τούρτα ένα διαφημιστικό spot. Μιλάμε για τη μαλακία του αιώνα.

Τι σκέφθηκα με την πατάτα του Άδωνη. Μα, είναι δυνατόν να θέλει κάποιος να γίνει πρωθυπουργός, έστω και σε μια χώρα μπουρδέλο, και να ρίχνει στην πιάτσα αυτό το γελοίο σποτ, σα να διαφημίζει χάπια για τον κοιλόπονο. Ή, ένα ηλεκτρονικό γκάτζετ για τυφλούς.

Έτσι είναι. Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο όποιος πρόεδρος, υπολογίζεται για αυριανός πρωθυπουργός. Και λες. Είναι δυνατόν, ρε! Να έχει ο Άδωνης τόσο στην πλάκα το πρωθυπουργιλίκι. Το αρχηγιλίκι στο κόμμα του. Αδύνατον! Αυτό λέω. Δεν του ταιριάζει.

Το παλληκάρι έκανε γκέλα. Νομίζω. Ίσως κρίνω λάθος. Ίσως είμαι εκτός εποχής. Επικοινωνιακά να έχω κενά. Σήμερα η μπάλλα παίζεται αλλοιώς. Ένα συνδυασμός χαβαλέ και αφηρημένη τέχνη. Τι άλλο να πεις.

Σκέφθηκα και το άλλο. Να έβλεπε το σποτάκι του Άδωνη ο Καραμανλής. Ο πεθαμένος που κρατιέται ζωντανός πολιτικά, όχι ο ζωντανός Καραμανλής που είναι τελειωμένος πολιτικά. Τι να έλεγε ο κουφός; Τίποτα δεν θα έλεγε! Αφού μ' αυτόν παρόντα δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να τον αμφισβητήσει, μάλιστα με μια μαλακιούλα σαν το spot του Άδωνη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί θα χάσει και η Ντορέττα από τον Λιάγκα