ΒΥ ΤΗΕ SEA ΚΑΙ BY THE WAY ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Το show της ημέρας στην Αμερική. Σήμερα μεταδίδεται από κανάλι τηλεοπτικό η συνέντευξη που έδωσαν μαζύ Αντζελίνα Τζολύ και Μπρατ Πητ. Προβλέπεται ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Οι δύο σταρ και σύζυγοι λατρεμένοι μιλάνε για το γάμο τους που είναι ακλόνητος και ευτυχισμένος. Γιατί;

Όχι, μη βιαστείτε να πείτε διότι τα παιδιά δεν αντέχουν άλλο τις ασταμάτητες φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσουν τη νέα τους ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστούν. By the Sea λέγεται με την ευκαιρία. Δεν αποκλείεται να προβλέπεται αυτή η «αγγαρεία», λέω για συνέντευξή τους σε κανάλι, στο συμβόλαιο με τους παραγωγούς της ταινίας.

Στον κόσμο αρέσει το σινεμά, όμως πιο πολύ γουστάρει να μαθαίνει νέα των διάσημων ηθοποιών. Να τους γνωρίζει και στο ρόλο της αληθινής ζωής τους, αν αυτός ξεχωρίζει από εκείνον του κινηματογράφου.

Η Αντζελίνα μιλάει για τις επεμβάσεις που χρειάστηκε να γίνουν λόγω των προβλημάτων υγείας της. Της μαστεκτομής, την αφαίρεση του στήθους, και της υστερεκτομής, στα γεννητικά της όργανα. Υστέρα είναι η μήτρα, και απ' αυτή τη λέξη ονοματίστηκε η υστερία.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρειά βιομηχανία ο πόλεμος κατά του καρκίνου