ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

 

Τα κορίτσια της τηλεόρασης στον... μαραθώνιο. Δεν έχασαν την ευκαιρία για ένα ακόμα τζάμπα ολέ πέρασμα από το διαδίκτυο. Ποιος δεν θα φιλοξενήσει το σχετικό ρεπορτάζ, όχι και να μείνουν στην απ' έξω.

Σου λέω ότι έπεσε... κατασκοπεία! Το κάρφωσαν σε μια τηλεορασατζού ότι θα τρέξει πέντε χιλιόμετρα μια άλλη τηλεορασατζού από ανταγωνιστικό κανάλι. Μη λέμε πολλά. Η δουλειά βρώμισε και οι... celebrities την έκαναν με φόρμα και καλσόν, σκέτες αθλήτριες.

Celebrities, βέβαια! Έτσι τις χαρακτηρίζουν τις κυρίες Σάσα Σταμάτη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Συνατσάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σία Κοσιώνη, Μαρία Νικόλτσιου, Νικολέττα Ράλλη, Τζένη Μπαλατσινού, κι άλλες μαραθωνοδρόμισσες.

Celebrity είναι η διασημότητα. Η προσωπικότητα. Εδώ στην Ελλάδα της απόλυτης φθήνειας, θεωρείται celebrity ακόμα και μια όρνιθα που κάθεται σ' ένα τραπέζι και χασκογελάει παριστάνοντας τη γλάστρα σ' ένα πάνελ. Φοβερά πράγματα. Οι προσωπικότητες, που είναι και διασημότητες στον εγχώριο ζωολογικό κήπο, την έκαναν στο μαραθώνιο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ήταν ο εραστής της Μάργκαρετ Παπανδρέου