ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

 

«Μου έκαναν σοβαρή πρόταση και με καλά λεφτά να φτιάξω κόμμα και να κατέβω στις εκλογές...» είπε ο πασίγνωστος ραδιοφωνικός showman Γιώργος Τράγκας. Αυτός, όμως, όπως ο ίδιος πρόσθεσε προτίμησε να συνεχίσει τη δημοσιογραφία.

Ώπα! Κατ' αρχήν, αυτό που είπε ο σούπερ πετυχημένος στη δουλειά του Τράγκας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «αποκάλυψη». Δεν λέω ότι έριξε στον αέρα ένα παραμύθι. Απεναντίας, εκτιμώ ότι λέει την αλήθεια.

Αποκάλυψη, όμως, χωρίς στοιχεία δεν είναι... αποκάλυψη. Ποιος, ποιοι έδιναν τα καλά τα φράγκα στον Τράγκα για να φτιάξει κόμμα εναντίον της ΝΔ; Αν δεν μας πει ποιος, ποιοι του έκαναν τη... σοβαρή πρόταση, η συζήτηση ταιριάζει μονάχα για καφενείο.

Ακόμα ο Τράγκας είπε ότι του είχαν προτείνει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα κόντρα στον Νικήτα Κακλαμάνη, τότε που είχε το χρίσμα της ΝΔ και είχε εκλεγεί ο Ανδριώτης. Ερώτηση. Έχει το δικαίωμα ως δημοσιογράφος ο Τράγκας να μην αποκαλύπτει ποιος, ποιοι τον ήθελαν μπροστινό; Έστω έναν ανεξάρτητο πολιτικό. Να σου πω.

Για λόγους αρχής πιθανόν να δεσμεύεται ο Τράγκας να ξεσκεπάσει αυτούς που μαγειρεύουν και κουμαντάρουν κόμματα. Θα μπορούσε, όμως, χωρίς να αναφέρει ονόματα να φωτογραφήσει την προσέγγιση που του έγινε για να μάθει ο κόσμος πως παίζεται το έργο στην Ελλάδα. Το έργο στην κομματικοκρατία.

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμιος Ελληνας δημοσιογράφος