ΡΕΜΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΥ, ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ... «ΓΕΝΝΑΙΟ»!

 

Το απόλυτο ρεμάλι. Αυτός είναι ο Αμερικανός μετριότατος ηθοποιός Τσάρλυ Σην. Ο ορισμός του κραιπαλιστή. Η ζωή είναι δική μου και με κάθε τρόπο τη ξευτυλίζω. Με όποια κατάχρηση γουστάρω. Έχω λεφτά, πληρώνω και αγοράζω γκόμενες, ναρκωτικά, κάθε είδους αταξίες.

Το θέμα τις τελευταίες ημέρες στην Αμερική η ομολογία του 50χρονου Charlie Sheen με τρεις γάμους και πέντε παιδιά ότι είναι οροθετικός στον ιό HIV. Μπράβο στο παλληκάρι για το... θάρρος του, είπαν, και πρώτη-πρώτη αυτή η παλαβιάρα με πτυχίο η Lady Gaga και ο επίσης φορέας, ο ομοιοπαθής θρύλος του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον.

Μια στιγμή. Να τα βάλουμε κάτω. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, όχι της μισότρελλης Lady Gaga, που όμως δεν δημοσιοποιείται. Δεν βγαίνει, δηλαδή, ο άλλος να καταδικάσει στα ίσα το πρεζόνι, λέω για τον Τσάρλυ Σην, που για μένα τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να ζουν.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό, τι θέλει στη ζωή του. Να αποφασίζει για πάρτη του. Σύμφωνοι. Όχι, όμως, να προκαλεί βλάβη στον άλλονα. Αυτός ο Τσάρλυ, επειδή είχε πολύ χοντρό μεροκάματο σα ηθοποιός σε πετυχημένο σήριαλ, έκανε μια ζωή και γαμώ τα σκάνδαλα. Πλήρωνε πουτάνες, όπως και άνδρες τρανσέξουαλ, όχι εγχειρισμένους, και έκανε τα όργια του. Χωρίς να τους πει ότι έχει aids.

«Είμαι εφτάψυχος εγώ, δεν πεθαίνω, δεν με πιάνει τίποτα, μέσα μου κυκλοφορεί αίμα τίγρης». Αυτά τα τρελλά έλεγε. Ναρκωτικά και χάπια και μπέκρα από το πρωί. Μαγκιά. Η πουτάνα, όμως, είναι επαγγελματίας, ρε. Μια εργάτρια του σεξ, πολυτελείας, άσχετο. Άμα τις κολλήσει το παράσημο, την έστειλες, ρε χαμένο κορμί.

Όχι, λένε, αξίζει συγχαρητήρια ο Τσάρλυ για την ειλικρίνειά του να το παραδεχθεί δημόσια, από την τηλεόραση. Ότι είναι μολυσμένος. Έδειξε γενναιότητα. Όταν τον ρωτούσαν «Είσαι καθαρός;», διότι το πράμα είχε βρωμίσει, ο παληόπουστας απαντούσε «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» και έκανε σεξ, πληρωμένο, με άνδρες και γυναίκες.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλο ψώνιο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου