ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

πηγή: Intime
 

«Τα πάντα για τη νίκη, για την πρόκριση» ξεκαθάρισε ο Μάρκο Σύλβα. Το διάβασα και... τρόμαξα. Και πολύ... απειλητικός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτός ο Πορτογάλος. Δεν το είπε απλά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, δεν το ελπίζει, δεν το εύχεται. Το... ξεκαθάρισε, όπως το γράφουν οι δημοσιογραφάρες. Μήπως κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν.

Άλλη φοβερή είδηση. Ο Μπερμπάτωφ, λέει, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα πάει στο Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ. Έτσι τους λένε, έτσι το γράφουν. Ο Βούλγαρος αποφασίζει ο ίδιος πότε είναι τραυματίας, αυτό γνωστοποιεί η ΠΑΕ και το ίδιο ακριβώς το κάνουν... ρεπορτάζ οι ρεπόρτερ.

Δεν το ήξερα, δεν μπορούσα καν να το φανταστώ, όμως ευτυχώς με ενημέρωσαν σχετικώς τα μήντια. Η Άρσεναλ «πέταξε» από το Λονδίνο για την Αθήνα. Αεροπορικώς ήρθε, όχι οδικώς, σιδηροδρομικώς, ούτε καβάλα σε γαϊδούρια και με τα πόδια. Η δημοσιογραφική πληροφόρηση, η... απαραίτητη είναι ότι η αποστολή της αγγλικής ομάδας πήρε αεροπλάνο.

Είναι δυνατόν να ρωτάνε έναν προπονητή ποιο είναι το... μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο; Να, που το διέπραξαν δημοσιογράφοι στον Μάρκο Σύλβα. Κορίτσια, ο προπονητής ούτε πρωθυπουργός είναι, ούτε αρχιεπίσκοπος να στέλνει μηνύματα.

«Η Άρσεναλ θέλει τη νίκη!». Φοβερό. Αδιανόητο. Το λένε με σιγουριά στον Ολυμπιακό, ο προπονητής, οι παίκτες, οι επίλεκτοι ερυθροφρουροί της δημοσιογραφίας. Ότι η Άρσεναλ θα παίξει για τη νίκη. Και το άλλο. Ότι δεν έχει καμμία σημασία που θα λείψουν από την αγγλική ομάδα κάποιοι παικταράδες της. Απεναντίας, αν έλειπε έστω και μισός παικταράς από τον Ολυμπιακό θα ήταν πολύ μεγάλη απώλεια.

Μα, λέγονται τέτοια πράγματα. Ότι η Άρσεναλ ήρθε για τη...νίκη, για την... πρόκριση. Θα μας τρελλάνουν. Ενώ είναι γνωστό και στις πέτρες ότι στο Καραϊσκάκη θα παίξει για να χάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Τώρα στον ΠΑΟΚ βολεύονται με το κύπελλο