ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ RONALDO;

 

Ένας Μαροκινός γίγαντας, με ύψος 1.97 και βάρος 120 κιλά έχει αναστατώσει τα media, που τον παρουσιάζουν σαν γκόμενο του μεγάλου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo. Για να ρίξουμε μια ματιά στο who is who του.

Ο Μπαντρ Χάρι (Badr Hari) είναι τεράστιο ταλέντο στο KickBoxing και στο Muay Thai, αλλά συγχρόνως είναι και κακός μπελάς. Μεγάλος αληταράς. Δεκάδες, για να μην πω εκατοντάδες, κατηγορίες, συλλήψεις και κρατήσεις σε αστυνομικά τμήματα κοσμούν το βιογραφικό του. Αλητάμπουρας απ’ τους λίγους, τσαμπουκάς, κάπταιν φασαρίας και αφάνταστα εριστικός. Υπήρξε για χρόνια ο απόλυτος σταρ του kick-boxing κι ένας από τους πρωταγωνιστές της heavyweight κατηγορίας, με μεγαλύτερο αντίπαλο τον ίδιο του τον εαυτό.

Ύστερα από αρκετά χρόνια όπου έβγαζε… ένα σκασμό λεφτά απέναντι σε παρηκμασμένους αντιπάλους, επανήλθε κοντά στα 30 του χρόνια στην επικαιρότητα δοκιμαζόμενος και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Η μεγάλη του νίκη επί του Ismael Londt στην Τσετσενία αλλά και οι φημολογίες περί ερωτικής του σχέσης με τον Cristiano Ronaldo, τον έφεραν και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας...

Διαβάστε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr