ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ... GAME OF THRONES

 

Χιλιάδες, ναι, χιλιάδες συγγραφείς στον κόσμο ζηλεύουν τον Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, τον 68χρονο Αμερικάνο από το Νιου Τζέρσυ που κονομάει 15 δις δολάρια το χρόνο από το Game of Thrones. Την τηλεοπτική σειρά που σαρώνει και αποτελεί... μοντέλο μίμησης για τους ομότεχνους του χοντρούλη με το αφράτο πρόσωπο, του Τζωρτζ Ραίημοντ Ρίτσαρντ Μάρτιν.

Είναι αυτό που λένε ότι «έχει πιάσει την καλή». Βρήκε το κόλπο, άνοιξε την κρύπτη με το μαγικό κλειδί της φαντασίας του και φτιάχνει ιστοριούλες που μοσχοπουλάνε στα επεισόδια του σούπερ πετυχημένου σήριαλ.

«Μάρτιν, προχώρα!» τον παρακαλάνε οι παραγωγοί. «Μάρτιν, δώσε πράμα!» του ζητάνε, να γράψει, να γράψει, να γράψει αυτό που από πιτσιρικάς ξέρει. Τις ιστορίες τρόμου, με τέρατα. Ιστορίες βίας. Και βέβαια με γυμνό. Πιο αποκαλυπτικό γυμνό δεν γίνεται.

Αυτό είναι το Game of Thrones που βασίζεται στο βιβλίο A Song of Ice and Fire του Τζωρτζ Μάρτιν. Πριν από 4 χρόνια δευτεροπαντρεύτηκε ο πετυχημένος συγγραφέας και προτιμάει να γεύεται περισσότερο τη γύμνια της γυναίκας του παρά να σκέπτεται πού θα ξοδέψει τα πακέτα από τα δικαιώματά του από την τηλεοπτική σειρά.

Διαβάστε ακόμα:

Το κουτσομπολιό θέλει τη μαστοριά του