Η ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ

 

Την κυρία Ανίτα Πάνια δεν την γνωρίζω, άτομα που εκτιμώ μου λένε ότι πρόκειται για ξηγημένο παιδί. Ντόμπρα. Φτιαγμένη από καθαρό υλικό. Κι αφού δεν την ξέρω την παρουσιάστρια έξω από τη δουλειά της, έξω από τα τηλεοπτικά σκουπίδια που παράγει στη δουλειά, δεν έχω γνώμη γι' αυτήν.

Να, που την έβγαλα τη γνώμη μου για τις εκπομπές της. Για την εκπομπές της, όχι για την ίδια. Βλέπεις Πάνια στην τηλεόραση, βρίσκεις στην εκπομπή της ένα μικρό θίασο απ' ό,τι σακατεμένο και λούμπεν περιθωριακό. Κι όλοι αυτοί οι «ήρωες» στο τηλεοπτικό χάος της κυρίας Ανίτας Πάνια, γίνονται πιο συχαμένοι επειδή μπροστά στην κάμερα με τον πιο αποκρουστικό τρόπο βγάζουν τα προσωπικά τους. Την προσωπική τους ξευτύλα.

Τα γράφω αυτά με αφορμή το μεγάλο νέο ότι χώρισαν Ανίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας. Θα κάνουμε κουτσομπολιό; Σε καμμία περίπτωση. Ούτε βγάζουμε, ούτε αναπαράγουμε κουτσομπολιό. Τότε, τι;

Διάβασα ότι η κυρία Ανίτα Πάνια έγινε έξω φρενών όταν ένα μέσο ηλεκτρονικό πληροφορούσε το αξιότιμο κοινό του ότι υπάρχουν προβλήματα στην συζυγική σχέση της με τον μουσικοσυνθέτη. Κι αυτό διότι η ίδια προσπαθεί πάντα να κρατάει μακρυά από τη δημοσιότητα τα προσωπικά της, τα οικογενειακά της.

Περίεργο. Περιεργότατο. Να «δίνει», να ξεβρακώνει στις εκπομπές της κάποιους αξιολύπητους και τη μίζερη ζωή τους η παρουσιάστρια και εκείνη να μη θέλει να ικανοποιήσει τον κόσμο με τα δικά της προσωπικά. Είναι άδικη.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελλη Στάη με «Σκρουτζ» εφοπλιστή