Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤO ΜΩΡΟ

 

Το μάθατε το νέο, και δεν είναι πλάκα. Ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς στα 85 του θα γίνει πάλι πατέρας. Πώς να μην το μάθατε, τέτοιο νέο, που δεν είναι πλάκα, στο πητς φυτίλι γίνεται βούκινο.

«Ήθελα ένα παιδί...» είπε ο συμπαθής ηθοποιός κατασυγκινημένος στα σοβαρά, όχι υποδυόμενος ρόλο στο θέατρο. Δεν το ήθελε μόνον αυτός, το ήθελε και το παιδί που θα γεννηθεί. Σωστός αυριανός πατέρας ο Βουτσάς. Μην του πει το παιδί αύριο, σε 15-20 χρόνια, όταν αυτός θα είναι 100-110 χρονών «Ρε, μπαμπά, γιατί με γέννησες στην ηλικία σου, με ρώτησες εμένα αν ήθελα μπαμπά υπεραιωνόβιο;».

Τον περασμένο μήνα ο Κώστας Βουτσάς συμπλήρωσε τα 84 και ήδη περπατάει στα 85 χρόνια της ζωής του. Έχει κάνει κάποιους γάμους, όπως και τρία παιδιά, και τα τρία κόρες, ε, δεν τον πήραν τα χρόνια να βαρέσει για ένα ακόμα και με σωστό σημάδι να το ψαρέψει το αγόρι. Και πράγματι το υπερηχογράφημα έδειξε ότι μετά 6 μήνες θα γεννήσει γιο η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του Βουτσά.

Υπ' όψιν ότι ο Βουτσάς είναι παπούς. Κι άνετα θα μπορούσε σήμερα να είχε δισέγγονο. Όπως για την νέα και 36χρονη σύζυγό του μπορεί να είναι σ' ένα πακέτο όλα μαζύ. Και φίλος, και σύζυγος, και πατέρας, και παπούς.

Δεν περιμένει πρώτα να έρθει στον κόσμο το παιδί του που θα γεννηθεί με εξωσωματική ο προχωρημένης ηλικίας ηθοποιός, για να ξαναθυμηθεί τα καθήκοντα του πατέρα. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αγοράσει το καροτσάκι με το οποίο θα το πηγαίνει βόλτα. Είναι ένα σύγχρονο, πρακτικό καροτσάκι μ' όλα τα αξεσουάρ και εφοδιασμένο για να φορτώνεται τις πάνες του μωρού, τα παιχνιδάκια του, το γάλα, τα ρουχαλάκια του κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ελληνολάτρες χάσανε τον Αδωνη Γεωργιάδη