ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ;

 

Ντροπή. Να κάνουν πρωτοσέλιδο ένα «γεγονός», μια «είδηση» που δεν την... υπογράφουν. Που δεν γνωρίζουν αν έχει πράγματι συμβεί. Κυρίες και κύριοι, έχουμε ξεφύγει. Εντελώς.

Φάτσα κάρτα το περιοδικό στη βιτρίνα του με τίτλους ενημερώνει ότι παντρεύτηκαν ο πρώην κολλητός του Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης με τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου, όπως... αναφέρει το ράδιο αρβύλα.

Μάλιστα, κυρίες και κύριοι. Το ίδιο το μέσο... δεν το γνωρίζει αν ήλθαν εις γάμου κοινωνία οι δύο άνδρες, αλλά εμπορεύεται το φοβερό νέο, με πρωτοσέλιδο, και δικαιολογείται... δημοσιογραφικά διότι αυτό… συζητείται.

Δεν έχει ξαναγίνει. Ένα κουτσομπολιό, μια «βρώμα» να κορνιζάρεται πρωτοσέλιδα, όχι σε κάποιο μονόστηλο στις μέσα σελίδες.

Είναι αλήθεια; Δεν το ξέρουμε! Αυτό λένε. Το πουλάμε, όμως, διότι...κάτι τέτοιο ψιθυρίζεται. Κι εμείς, που κάνουμε τολμηρή δημοσιογραφία δεν κωλώνουμε να το γράψουμε, να το ξεφωνίσουμε.

Με τις... κασέτες τι γίνεται; Το ξεχάσανε. Τις κασέτες στις οποίες... πρωταγωνιστεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πριν ακόμα ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τον σύριζα. Αυτές να βγουν στον αέρα για να φωτιστεί η αλήθεια για τον γάμο στη Νέα Υόρκη με τον γιο της κυρίας Αγγελοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Παρέδωσε τους ...όρχεις του ο αρχιβαρώνος