ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση στην κυβέρνηση, αυτό δεν το λέει με τις λέξεις. Εγώ, όμως, αυτό «διάβασα» ότι εννοεί ο εκδότης του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη, ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης, και μεγαλομέτοχος του Mega, στην ανακοίνωσή του μετά την σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Πουτάνα Ελλάδα, αυτό είναι. Πουτάνα Ελλάδα. Τα λέει όλα το σλόγκαν. Και είναι ματαιότητα να πεις ότι ο Ψυχάρης έχει δίκαιο, έχει άδικο. Ότι ο Αλαφούζος, ο Μαρινάκης, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης ο Γκιρτζίκης, ο Μπέος, όλοι τους έχουν δίκαιο, έχουν άδικο.

Πουτάνα Ελλάδα λες και τα λες όλα. Ορίζεται διαιτητής ο Σφυρικτρόπουλος και επιτόπου οι βουβουζέλες ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα, «Τον Σφυρικτρόπουλο μας στέλνουν για να μας καθαρίσουν».

Έχουν δίκαιο για τον Σφυρικτρόπουλο, που είναι διαιτητής, εισαγγελέας, υπουργός, διαπλεκόμενος. Στα παπάρια μου αν έχουν δίκαιο. Το αυτό κι αν έχουν άδικο. Στέκομαι στο γεγονός. Ότι αμφισβητείται η διαιτησία, η δικαιοσύνη, η πολιτική, η δημοσιογραφία, το τραπεζικό σύστημα, τα πάντα όλα.

Μόνον ένα πράμα στην Ελλάδα δεν αμφισβητείται. Τα μπουρδέλα. Δεν άκουσα ποτέ, δεν διάβασα ποτέ μια διαμαρτυρία ότι ένα πουτανατζήδικο δεν λειτουργεί σωστά.

Παράνομα δάνεια από τράπεζα πήρες, κύριε Ψυχάρη, του είπαν και είσαι ένοχος. Σωστό; Δεν μ' ενδιαφέρει. Λάθος; Δεν είναι δική μου δουλεία να κρίνω. Άλλο λες. Ότι ο Ψυχάρης στην ποινική δίωξη σε βάρος του στα ίσα βλέπει «δάκτυλο» της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Νόμιμα εκβίαζαν οι τρεις δημοσιογράφοι