ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τόσα χρόνια γράφουν και ξαναμανά γράφουν για τις αμοιβές των τραγουδιστών. Πόσα έπαιρνε εκείνος και ο άλλος, η άλλη κι εκείνη κάθε βράδυ στα μαγαζιά.

Αυτό ήταν το θέμα μιας τηλεοπτικής εκπομπής και ο φιλοξενούμενος Στηβ Κακέτσης ανέλαβε να ενημερώσει υπεύθυνα. Διαχειριστής για δεκαετίες της «Νεράιδας», ενός κέντρου από το οποίο πέρασαν όλα τα μεγάλα ονόματα στα χρόνια που η νύχτα είχε πολλά λεφτά.

Με την ευκαιρία να αναφέρω ένα συγκεκριμένο και εντελώς άγνωστο «επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον Τόλη Βοσκόπουλο. Είναι, θαρρώ, μια ιστορία που λέει τα πάντα για το θέμα. Ο τότε σύζυγος της Ρίτας Σακελλαρίου, πρώην πυγμάχος, επιχειρηματίας νυχτερινής διασκέδασης, ζήτησε να συναντηθεί με τον Βοσκόπουλο, την πρώτη φίρμα στην ιστορία της παραλίας.

-Πόσα θέλεις να δουλέψεις για μένα;

'Ακουσε την ερώτηση του μποξέρ ο Τόλης και του έδωσε φιλικά μια γροθιά στο στομάχι με την απάντησή του:

«Εμένα ρωτάς; Εσύ θα μου πεις πόσα μου δίνεις!».

Πήρες πρέφα; Ρωτάω αν σακουλεύτηκες την κουβέντα του Βοσκόπουλου. Ο οποίος ήταν σα να είπε στον άλλον τα εξής:

Τι σημασία έχει πόσα θα σου ζητήσω. Πόσα θα συμφωνήσουμε. Αν το μαγαζί δεν το γεμίζω, δεν θα μπορείς να μου τα δίνεις.

Έτσι είναι. Γραμμένο στο χιόνι είναι ακόμα κι αν υπογράψουν συμβόλαιο επιχειρηματίας και τραγουδιστής όταν το μαγαζί δεν πάει καλά. Τόσο καλά όσο το υπολόγιζαν. Σε πληρώνω, κύριε, διότι κάθε βράδυ δεν θα υπάρχει άδειο τραπέζι, διαφορετικά κάνε μας τη χάρη.

Διαβάστε ακόμα:

Με πόσες γυναίκες δεν έχει ξαπλώσει ο Γκλέτσος