ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

 

Όπως ο Σάκης Ρουβάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έτσι και η Έλενα Παπαρίζου, απ’ ότι λένε στους μουσικούς κύκλους, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καριέρα της. Έχει πολλά χρόνια να κάνει επιτυχία, έχει πολλές σεζόν να εμφανιστεί κάπου και να γίνει της τρελής, έχει πολύ καιρό να ασχοληθούμε με την καλλιτεχνική της ιδιότητα και όχι με την προσωπική της ζωή. Τι συμβαίνει;

Επειδή η Έλενα είναι από τις μεγάλες μου συμπάθειες, και την παραδέχομαι σαν άνθρωπο και σαν τραγουδίστρια, το γεγονός ότι έχει «χαθεί» με στεναχωρεί. Την θεωρώ πολύ καλή για να πάει χαμένη ή να ανακυκλωθεί στην δίνη της ποπ σκηνής και των κουτσομπολιών.

Οι λόγοι της πτώσης είναι απλοί και ολοφάνεροι για κάποιο μυαλό έστω και λιγάκι υποψιασμένο, υποστηρίζει ένας γνωστός καλλιτέχνης: «Η Έλενα Παπαρίζου προδιέγραψε η ίδια την καριέρα με την πρώτη της καλλιτεχνική κίνηση μετά την θριαμβευτική νίκη της ίδιας και της Ελλάδας στην Eurovision το 2005 που μπορούσε να την καταστήσει εσαεί την αγαπημένη όλων των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν να νικάς την Eurovision και να έχεις όλο το σύμπαν στα πόδια σου, να είσαι τόσο κούκλα, ταλαντούχα, καλό παιδί, με δεκάδες προτάσεις, μόλις 23 χρονών και να πηγαίνεις στο μπουζουξίδικο «Fever» μαζί με τον Χρήστο Πάζη και τον Γιώργο Τσαλίκη. Αυτή η κίνηση υποδηλώνει την αδυναμία σκέψης, κρίσης και καλλιτεχνικής παιδείας».

Ναι αλλά από το 2005 έχουν περάσει δέκα χρόνια, και σ’ αυτό το διάστημα η Έλενα τα πήγαινε μια χαρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr