ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ

 

Τον τελευταίο καιρό, σε όποια παρέα του μουσικού χώρου κι αν βρεθώ, όλοι λένε το ίδιο πράγμα: «Ξόφλησε ο Ρουβάς. Πάμε γι’ άλλα». Στην αρχή δεν έδινα σημασία, αλλά η ίδια κατάσταση συνεχίζεται και τα αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν. Μέτρια προσέλευση στα μαγαζιά που τραγουδάει, μάπα το καινούργιο του κομμάτι, γέρασε ο Ρουβάς κτλ. κτλ. Και απ’ την άλλη δεν ακούω και καμιά τεράστια επιτυχία του Σάκη για να κλείσουν στόματα.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι πια 44 χρόνων, πατέρας 3 παιδιών, και δουλεύει από το 1990. Τον Σεπτέμβριο του ’91 εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Παρ’ τα», και έκτοτε έγινε σταρ. Τον γνωρίζω από τότε και πάντα έβρισκα ότι πράγματι έχει αστέρι, ότι έχει star quality, ότι είναι εργατικός και πολύ αφοσιωμένος στην δουλειά του.

Στεναχωρήθηκα λοιπόν όταν διάβασα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα ένα σχόλιο που έγραφε: «Ο τραγουδιστής mini market», και εννοούσε βέβαια τις διαφημίσεις για τα πατατάκια, τα παγωτά, τα γιαούρτια και τις τσίχλες που έχει κάνει. Μα όλα τα ποπ είδωλα σ’ όλο τον κόσμο το κάνουν αυτό. Και διαφημίσεις κάνουν, και σε ταινίες παίζουν, και στο θέατρο, και show στην τηλεόραση παρουσιάζουν, και ρούχα σχεδιάζουν. Τι είναι αυτό που τους ενοχλεί;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο nikosonline.gr